🔸İsm-i Azam Duasi 🔸

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İsm-i Azam Dua listemiz ( 140 adet )

Umut_2019 7 adet
5 528mucizemmm 7 adet
H M 7 adet
Kafiyesizsiir 7 adet
ayseMsb 7 adet
hasbeee 7 adet
@Mmmmmerveeeee 7 adet
2019 mutluluk 7 adet K Kubkubra 7 adet
M Minikbirmucizemeselesi 7 adet
MelodiminEsi 7 adet
@Saadetim33 7 adet
begonvil1985 7 adet
B Bademmm388 7 adet
15yusra11 7 adet
S Sabr-Sukur-Dua 7 adet
Mujito 7 adet
Ondokuzdokuzondokuz 7 adet
Birpdrci 7 adet
@Fulyaa21 7 adet
mimiraculum 7 adet

Birpdrci duasi

Rabbim sena kulunun evladını hayırlısıyla kucağına almasını nasip eyle. Sağlıklı bir gebeli geçirmesinin bebeğinin ona sımsıkı tutunmasını nasip eyle. Evladının senin yolunda kötülüklerden kötülerden uzak anne babasına hayırlı bir evlat sana hayırlı bir kul olmasını nasip eyle. Annesine babasına kardeşine eşine sağlık sıhhat ver onları senin salih kulların arasına al. Peygamber efendimizin şefaatine sena kulunu ve ailesini nail eyle. Allahım sena kuluna güzel isimlerinle muamele eyle. Allahım sena kulunun eşine işindede sağlık ver her göreve gittiğinde sağlıkla dönsün evine. sen onu koru ayağına taş değdirme eşine ve vatan için görev yapan bütün askerlerimizi koru kolla. Bu duayı edip amin diyen bütün kardeşlerimin kalplerindeki niyetlerini isteklerini kabul et. Kimsenin kucağını boş bırakma allahım. Ahir zamandaki kötülüklerden hepimizi koru. Amin.

➡➡MAZARETLI OLANLAR OKUMAMALI DAHA SONRA OKUYUN LUTFEN

Birpdrci arkadaşım için okudum Allah kabul etsin inşallah

İki arkadaşa da okudum canım Ondokuzdokuzondokuz
Birpdrci

Okudum, Rabbim kabul buyursun inşallah

Benim regl bitti okumadığım kişilere başladım benide bitirmiş sayın arkadaşlar

Reactions: H M
Okudum Allah kabul etsin inşallah

İsm-i Azam Dua listemiz ( 140 adet )

Umut_2019 7 adet
5 528mucizemmm 7 adet
H M 7 adet
Kafiyesizsiir 7 adet
ayseMsb 7 adet
hasbeee 7 adet
@Mmmmmerveeeee 7 adet
2019 mutluluk 7 adet K Kubkubra 7 adet
M Minikbirmucizemeselesi 7 adet
MelodiminEsi 7 adet
@Saadetim33 7 adet
begonvil1985 7 adet
B Bademmm388 7 adet
15yusra11 7 adet
S Sabr-Sukur-Dua 7 adet
Mujito 7 adet
Ondokuzdokuzondokuz 7 adet
Birpdrci 7 adet
mimiraculum 7 adet

Birpdrci duasi

Rabbim sena kulunun evladını hayırlısıyla kucağına almasını nasip eyle. Sağlıklı bir gebeli geçirmesinin bebeğinin ona sımsıkı tutunmasını nasip eyle. Evladının senin yolunda kötülüklerden kötülerden uzak anne babasına hayırlı bir evlat sana hayırlı bir kul olmasını nasip eyle. Annesine babasına kardeşine eşine sağlık sıhhat ver onları senin salih kulların arasına al. Peygamber efendimizin şefaatine sena kulunu ve ailesini nail eyle. Allahım sena kuluna güzel isimlerinle muamele eyle. Allahım sena kulunun eşine işindede sağlık ver her göreve gittiğinde sağlıkla dönsün evine. sen onu koru ayağına taş değdirme eşine ve vatan için görev yapan bütün askerlerimizi koru kolla. Bu duayı edip amin diyen bütün kardeşlerimin kalplerindeki niyetlerini isteklerini kabul et. Kimsenin kucağını boş bırakma allahım. Ahir zamandaki kötülüklerden hepimizi koru. Amin.

➡➡MAZARETLI OLANLAR OKUMAMALI DAHA SONRA OKUYUN LUTFEN

mimiraculum arkadaşimiz dua bekler insallah onun niyetine de 1 er kere okuyalim. RABBIM dertlerine derman olsun insallah.
Listemiz bitti arkadaslar..

Rabbim razi olsun hepinizden dua eden dilleriniz dert gormesin hic..
yeni listemizde 111 tane okuyacagiz kişi başi.
duamizi birakmayalim hergün okunmuş olsun defterimizde..
Yeni dua listemize katilmak isteyenler insallah bildirsin listeyi siralayalim.

♣Yeni Ismi Azam Duamiz♣

Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn Sâdikun
herkes 101 defa okuyacak insallah.

katilmak isteyenler lutfen bildirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…