🔸İsm-i Azam Duasi 🔸

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Reactions: H M
h m canım ben hasta olduğum için bayağı birikiyor ismi azam duaları ne yapacağım beni saymasanız da temizlenince başlamış olsam olur mu
Bu yeni dua okunuyor sanirim adetliykende. Yinede bir soracagim ama katilmak istemessende yinede cikarayim liste daha baslamadi:)
Ben sen katilmak istiyorum diyince ekledim yoksa sorun degil canim :))

Bu yeni dua okunuyor sanirim adetliykende. Yinede bir soracagim ama katilmak istemessende yinede cikarayim liste daha baslamadi:)
Ben sen katilmak istiyorum diyince ekledim yoksa sorun degil canim :))
başlamayan liste hangisi ? yeni dua okunuyorsa okurum ben ismi azam okunmuyor dediğin için onu okuyamıyorum hakka da girmek istemiyorum bi sürü birikecek reglim bitene kadar yoksa istiyorum okumak ama olmadı

başlamayan liste hangisi ? yeni dua okunuyorsa okurum ben ismi azam okunmuyor dediğin için onu okuyamıyorum hakka da girmek istemiyorum bi sürü birikecek reglim bitene kadar yoksa istiyorum okumak ama olmadı
Canim son sayfaya baksana baska ismi azam duasina baslayacagiz. Bunda ayet yok
Ama yinede bi soracagim

Yeni Ismi Azam Duamiz

Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un"

111 DEFA KIŞİ BAŞI OKUYACAĢIZ INŞALLAH

Mimirqculum a 7 okumuyor muyuz
ALLAH RAZI OLSUNNNN
Ben arkadaş için okudum Allah kabul etsin inşallah
ALLAH RAZI OLSUN
Ondokuz ,birdrci ve mimiraculuma okudum rabbim hepimizin duasını kabul etsin Amin
ALLAH RAZI OLSUN
mimiraculum arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin canım
ALLAH RAZI OLSUN
Mimiraculum için okudum Allah kabul etsin inşallah
ALLAH RAZI OLSUN
mimiraculum bende okudum insallah niyetine
ALLAH RAZI OLSUN

ben size okumamama rağmen bana yapılan duaların kat be kat fazlasını RABBİM sizlere versin inşallah mahçup oldum çok, ALLAH hepinizden razı olsun

Canim son sayfaya baksana baska ismi azam duasina baslayacagiz. Bunda ayet yok
Ama yinede bi soracagim
hiiiççç görmemişim ya bildirim geliyor kaynıyor başka yerlerde de olduğum için, çok uğraştınız ALLAH razı olsun teşekkür ederim. yeni listeye girmek istiyorum reglken okunuyorsa haber bekliyorum

Aminn canim dua hep aldim verdimle olmazki canim tabiki okuyacagiz insallah

illaki olmaz zaten bu yüzden çok sevindim karşılıksız yapılan her iyiliğin misliyle hepimizi bulması duasıyla
Yani kesin sayilar yok ise dua isteyeni katiyoruz sadece grubu birlik olalim diye kuruyoruz yoksa okumayana niye okumadin diyemeyiz grub bilincini bilen zaten yapar yapacagini insallah canim Insallah dogru olani yapariz hep

Yani kesin sayilar yok ise dua isteyeni katiyoruz sadece grubu birlik olalim diye kuruyoruz yoksa okumayana niye okumadin diyemeyiz grub bilincini bilen zaten yapar yapacagini insallah canim Insallah dogru olani yapariz hep
emek veriyorsun uğraşıyorsun sende çok sağ ol

Günde hepsini mi 111 defa okuyoruz. Yoksa 1 taneyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…