- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Tamamdır kuşumO duruma göre dedi canim
AyipsinBende katılabilir miyim acaba ?
6 7 tane düşüyor yine canimKacar tane duscek kisi basi, belli olsun da ona gore katilayim bn canim
canim ilk sayfadaki duayı bastan sona okuyoruz degil mi? yanlis olmasınİsmi Azam dua listemiz
Oriana
M Maviayyy
@Tospaagtd
SoLeiL12
@Renkli Fiyonk
H M
Life light
R rana20
Birdemetumut
@Sm2014
S Sabr-Sukur-Dua
kirpapatyasiii
love_story
@ciceklibocekli111
@Aylinnn_06
Mucizemsn
muhursuzpusula
Aktif Lora
Herkes katılıyormu? Listeyi guncelleyecegimyine kişi başı 6 tane filan düşer arkadaşlar
Hadi gelmek isteyen varsa gelsinnn daha fazlaa oluruz sayı az düşer
Ben kişi listesine yazıyorum duayı canim herkrs okeylesindecanim ilk sayfadaki duayı bastan sona okuyoruz degil mi? yanlis olmasın
Diğer gruptada paylaştım canım buranın linkini katılan olur belki :)3 kişi daha olursa 5 düşer üstünü ben okurum.
Seni düşünme alemindeki kuyuya bırakıyorum öyleyse bağırirsan duymamDüşünmem lazım
Seni düşünme alemindeki kuyuya bırakıyorum öyleyse bağırirsan duymam
Canim gün veriyorum mesela 16 gün süremiz var o sürece içerisinde istediğin vakit okuyabilirsinGeldim bile canım ama adetliyken okunur mu?
Tamam ben katılıyorum buraya da Allah’ın izniyle vakit varmış. Diğer gruptaki dualarımı da 2-3 gün sonraya erteledim. Çünkü yalnız kalacağım birkaç günüm olacak hepsini huşu içinde okumayı tercih ediyorumCanim gün veriyorum mesela 16 gün süremiz var o sürece içerisinde istediğin vakit okuyabilirsin
İlla belli saat okuyacağız diye birşey yok.. yani bitirince heprzini öyle de yazabilirsin veya okudukcada yazabilirsin adetliyken okunmuyor sonraya bırakıyoruz adet olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?