Şimdi sayı 6 gibi duruyor eğer liste tam katılıyor ise bakalım yarın toplarım listeyi artık takipte ol insallah Allah razı olsunTamam ben katılıyorum buraya da Allah’ın izniyle vakit varmış. Diğer gruptaki dualarımı da 2-3 gün sonraya erteledim. Çünkü yalnız kalacağım birkaç günüm olacak hepsini huşu içinde okumayı tercih ediyorumburaya da katılırım adetim bitince de okurum kaçar tane okunacak sayısı belli mi?
Herkesin duası var canım liste yapicamBir de niyetimiz nedir diğer gruptaki gibi anne olabilmek mi yoksa sıkıntı gitmesi için falan mı?
Tamamdır ay benim duam sağlıklı hayırlı evlatHerkesin duası var canım liste yapicam
Yenilerin duasını isteyeceğim.
Tamam inşallah Rabbim inşallah nasip rtsine hepimizeTamamdır ay benim duam sağlıklı hayırlı evlatadım Merve
Hoşgeldin canımmTamam ben katılıyorum buraya da Allah’ın izniyle vakit varmış. Diğer gruptaki dualarımı da 2-3 gün sonraya erteledim. Çünkü yalnız kalacağım birkaç günüm olacak hepsini huşu içinde okumayı tercih ediyorumburaya da katılırım adetim bitince de okurum kaçar tane okunacak sayısı belli mi?
Sayı az düşer bir de bir o kadar fazla ağızdan duamız okunmuş olur. Hangi din kardeşimizin gıyabımızda okuduğu dua kabul olur bilinmezİsmi Azam dua listemiz
Oriana
M Maviayyy
5 528mucizemmm
SoLeiL12
@Renkli Fiyonk
H M
Life light
R rana20
Birdemetumut
@Sm2014
S Sabr-Sukur-Dua
kirpapatyasiii
love_story
@ciceklibocekli111
@Aylinnn_06
Mucizemsn
muhursuzpusula
Aktif Lora
Merayyy
Herkes katılıyormu? Listeyi guncelleyecegimyine kişi başı 6 tane filan düşer arkadaşlar
Hadi gelmek isteyen varsa gelsinnn daha fazlaa oluruz sayı az düşer
İsteyen duasını güncelliyebilir mi acaba?Herkesin duası var canım liste yapicam
Yenilerin duasını isteyeceğim.
Elbette yoksa burda 6 8 kişide okuyorduk canimSayı az düşer bir de bir o kadar fazla ağızdan duamız okunmuş olur. Hangi din kardeşimizin gıyabımızda okuduğu dua kabul olur bilinmezH M
Olur tabikiİsteyen duasını güncelliyebilir mi acaba?
Tmm canim katilirim6 7 tane düşüyor yine canim
Katil tabiSanırım ben dayanamayacagim yine katılacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?