Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende katılamayacağım cnm bir sonraki listede inşallahYarın duamız bitiyor arkadaşlar
Ayın 28 i listeyi yenileyeceğim devam etmek.isteyenler kimler acaba?
İsmi Azam dua listemiz
Oriana
M Maviayyy
@Tospaagtd
SoLeiL12
@Renkli Fiyonk
H M
Life light
R rana20
Birdemetumut
@Sm2014
S Sabr-Sukur-Dua
Tazeanneeee
kirpapatyasiii
love_story
K Kirazxyz
A Aylin08
Mucizemsn
Herkes katılıyormu? Listeyi guncelleyecegimyine kişi başı 6 tane filan düşer arkadaşlar
Hadi gelmek isteyen varsa gelsinnn daha fazlaa oluruz sayı az düşer![]()
Katılmayan varsa bildirsin diye dedim canim ekledim seniBen katılırım![]()
Canım özelden yazamadım da ilk sayfadaki duanın tamamını mı 7şer kez okuyacaz? Bide en altında zikirler var 111 kez yazıyor onu da o sayı kadar mı ?İsmi Azam dua listemiz
Oriana
M Maviayyy
@Tospaagtd
SoLeiL12
@Renkli Fiyonk
H M
Life light
R rana20
Birdemetumut
@Sm2014
S Sabr-Sukur-Dua
kirpapatyasiii
love_story
K Kirazxyz
A Aylin08
Mucizemsn
Herkes katılıyormu? Listeyi guncelleyecegimyine kişi başı 7 tane filan düşer arkadaşlar
O başka canim ben listeye yazdığım dua okunacakCanım özelden yazamadım da ilk sayfadaki duanın tamamını mı 7şer kez okuyacaz? Bide en altında zikirler var 111 kez yazıyor onu da o sayı kadar mı ?
Duayı yazacaksın yani tamamdırO başka canim ben listeye yazdığım dua okunacak![]()
Yok yok liste yapıyorum ya oraya yazıyorum canim benimDuayı yazacaksın yani tamamdıryanlış olmasın diye sorayım dedim.
Listedeki Aylin 08 ben miyim?İsmi Azam dua listemiz
Oriana
M Maviayyy
@Tospaagtd
SoLeiL12
@Renkli Fiyonk
H M
Life light
R rana20
Birdemetumut
@Sm2014
S Sabr-Sukur-Dua
kirpapatyasiii
love_story
K Kirazxyz
A Aylin08
Mucizemsn
Herkes katılıyormu? Listeyi guncelleyecegimyine kişi başı 7 tane filan düşer arkadaşlar
Ya duzeltmistim yine olmuş öyle seni etiketledim aslındaListedeki Aylin 08 ben miyim?
Tamam teşekkür ederim.Ya duzeltmistim yine olmuş öyle seni etiketlerim aslında![]()
O duruma göre dedi canimmuhursuzpusula sen katılacak mısın canım