- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Aminn elifim inşallah sendendeTazeanneeee ve kirpapatyasiii kızlar sizin içinde okudum Allah kabul etsin.
Herkesin duasını okudum arkadaşlar. Okuyan herkesten de Allah razı olsun teşekkür ederim sizlere
En kısa zamanda oldu sevinçlerini yaşarız inşallahAminn elifim inşallah sendende
Canım Allah razı olsun , Rabbim dualarimizi kabul etsin inşallahTazeanneeee ve kirpapatyasiii kızlar sizin içinde okudum Allah kabul etsin.
Herkesin duasını okudum arkadaşlar. Okuyan herkesten de Allah razı olsun teşekkür ederim sizlere
amin canım inşallahCanım Allah razı olsun , Rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah
Ağzına sağlık Allah kabul etsinVe son olarak kendimede 9 adet okudum ve tamamladım listeyi elhamdülillahrabbim hepinizden razı olsun dualarımız kabul olsun hayırlısıyla tez vakitte inşaallah. Hakkınızı helal edin.
Allah razı olsun cümlemizin inşallahbegonvil1985
S Sabr-Sukur-Dua
U Umut2019
kirpapatyasiii
Okudum, rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah.
S Sabr-Sukur-DuaTazeanneeee Umut_2019 kirpapatyasiii kızlar okudum.. Böylece bitirmiş oldum hepinizimkini Allah kabul etsin kendime de 9 tane okuyup bitiriyorum inşallah Allah gönlümüzden geçeni versin hepimize Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?