- 26 Nisan 2019
- 4.540
- 6.763
- 158
- 39
Aa sen öyle yazdıktan sonra okumuştum cnm, sayıyı aşmam bir sıkıntı yaratır mı?Yok tamam kendine 1 tane okumana gerek yok canim btiirdiysen tamamdır
Ben düşerim olsunnAa sen öyle yazdıktan sonra okumuştum cnm, sayıyı aşmam bir sıkıntı yaratır mı?
Allah kabul etsin ağzına sağlık.S Sabr-Sukur-Dua ,Tazeanneeee kızlar sizler için de okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin. Tüm listeyi bitirmiş oldum Allah hepinizden razı olsun
Maşallah canım Allah razı olsun Rabbim kabul eylesin dualarımızıS Sabr-Sukur-Dua ,Tazeanneeee kızlar sizler için de okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin. Tüm listeyi bitirmiş oldum Allah hepinizden razı olsun
Amin , Allah hepinizden razı olsunAllah kabul etsin ağzına sağlık.
Amin kuzum İnşallah hepimizden razı olsun RabbimMaşallah canım Allah razı olsun Rabbim kabul eylesin dualarımızı
Allah senden de razı olsunAmin , Allah hepinizden razı olsun
Amin kuzum İnşallah hepimizden razı olsun Rabbim
Amin canım rabbim sizden de razı olsun inşaallahS Sabr-Sukur-Dua ,Tazeanneeee kızlar sizler için de okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin. Tüm listeyi bitirmiş oldum Allah hepinizden razı olsun
Ağzına sağlık minnoşumBen herkesin duasını bitirdim inşallah
İnşallah cümlemizin tatlım herkesin ağzına sağlık oldu sevinci de yaşarız inşallah Allah'ım aminAğzına sağlık minnoşumAllah kabul etsin
Allah razı olsun canımBen herkesin duasını bitirdim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?