- 26 Nisan 2019
- 4.540
- 6.763
- 158
- 39
Aa sen öyle yazdıktan sonra okumuştum cnm, sayıyı aşmam bir sıkıntı yaratır mı?Yok tamam kendine 1 tane okumana gerek yok canim btiirdiysen tamamdır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa sen öyle yazdıktan sonra okumuştum cnm, sayıyı aşmam bir sıkıntı yaratır mı?Yok tamam kendine 1 tane okumana gerek yok canim btiirdiysen tamamdır![]()
Ben düşerim olsunnAa sen öyle yazdıktan sonra okumuştum cnm, sayıyı aşmam bir sıkıntı yaratır mı?![]()
Allah kabul etsin ağzına sağlık.S Sabr-Sukur-Dua ,Tazeanneeee kızlar sizler için de okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin. Tüm listeyi bitirmiş oldum Allah hepinizden razı olsun
![]()
Maşallah canım Allah razı olsun Rabbim kabul eylesin dualarımızıS Sabr-Sukur-Dua ,Tazeanneeee kızlar sizler için de okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin. Tüm listeyi bitirmiş oldum Allah hepinizden razı olsun
![]()
Amin , Allah hepinizden razı olsunAllah kabul etsin ağzına sağlık.
Amin kuzum İnşallah hepimizden razı olsun RabbimMaşallah canım Allah razı olsun Rabbim kabul eylesin dualarımızı![]()
Allah senden de razı olsunAmin , Allah hepinizden razı olsun
Amin kuzum İnşallah hepimizden razı olsun Rabbim![]()
Amin canım rabbim sizden de razı olsun inşaallahS Sabr-Sukur-Dua ,Tazeanneeee kızlar sizler için de okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin. Tüm listeyi bitirmiş oldum Allah hepinizden razı olsun
![]()
Ağzına sağlık minnoşumBen herkesin duasını bitirdim inşallah![]()
İnşallah cümlemizin tatlım herkesin ağzına sağlık oldu sevinci de yaşarız inşallah Allah'ım aminAğzına sağlık minnoşumAllah kabul etsin
![]()
Allah razı olsun canımBen herkesin duasını bitirdim inşallah![]()