- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.480
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım bdv de Aybush ile öyle bir konuyu ilerletmeye çalıştık bir kaç bebeği paylaştık fakat çok ilgilenen olmadı..Biz boş boş yazıp durduk..Kk da sma li bebekler için ortak bir konu açıp güncel tutalım diyorum. Ne kadar kişi görürse o kadar iyi
İllaki yardım eden olmuştur. Yüz kişi görüp beş kişi dönüyor, onlar da başkalarına duyuruyorEvet canım bdv de Aybush ile öyle bir konuyu ilerletmeye çalıştık bir kaç bebeği paylaştık fakat çok ilgilenen olmadı..Biz boş boş yazıp durduk..
Bazıları konu açıyor nereye yardim edebilirim veya çok para harcadığını söyleyen..Fakat onları bile sayfamızda göremedik
İnşallah..Senin gibi düşünmek istiyorumİllaki yardım eden olmuştur. Yüz kişi görüp beş kişi dönüyor, onlar da başkalarına duyuruyor
Ömer ve sarede bir anda büyük meblağ toplandı. Böyle devam etse kısa sürerİnşallah..Senin gibi düşünmek istiyorum
çok büyük bir mebla herkes dediğin gibi 5 - 10 demeden desteklese süreci hızandirırız .
İlgilense iyi olur gercektenKazen belki herkese duyuru olarak gonderebilir.
Allah sifa versin yavruya, anne&babasina bagislasin.
Böyle bir özellik varsa süper olur. Mesela sma lı bebeklerin listesini oluştursak her hafta bir tanesine yoğunlaşıp kampanyasını duyursak hızlandırsak çok güzel olmaz mı. Lütfen bu yavrular için bir şeyler yapalım bireysel çabamız yeterli olmuyor büyük kitlelere ulaşmak gerekli Kk sayfası olarak lütfen siz de yardımcı olun KazenKazen belki herkese duyuru olarak gonderebilir.
Allah sifa versin yavruya, anne&babasina bagislasin.
Ben şu an zaman zaman durum kısmından bazı sma lı bebekleri paylaşıyorum. İnsanlara duyurmaya çalışıyorum ama ne kadar insan görebiliyor bilemiyorumBöyle bir özellik varsa süper olur. Mesela sma lı bebeklerin listesini oluştursak her hafta bir tanesine yoğunlaşıp kampanyasını duyursak hızlandırsak çok güzel olmaz mı. Lütfen bu yavrular için bir şeyler yapalım bireysel çabamız yeterli olmuyor büyük kitlelere ulaşmak gerekli Kk sayfası olarak lütfen siz de yardımcı olun Kazen
Ben tüm sma lı bebekler için bdv de konu açmıştım kısa sürede çok ilgi gördü ancak sonra hemen konu buraya taşındı ve tüm etkileşim kesildi neredeyse. Lütfen bu yavrular için sitenizin en görünür alanını kullanmamıza izin verin
Evet canım ben de paylaştım ama yardımlardan emin değilimBen şu an zaman zaman durum kısmından bazı sma lı bebekleri paylaşıyorum. İnsanlara duyurmaya çalışıyorum ama ne kadar insan görebiliyor bilemiyorum
Çok üzüldüm ah yavrum yaYİğit Efe isimli SMA tip 1 hastası bebek maalesef vefat etmiş..
Çok üzgünüm..
Lütfen bu yavruları görmezden gelmeyin.