Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sma optipro 1 kullanıyorum bebeğim 4 aylık iyi bir mama olduğunu düşündüğümden dolayı. Bu mamayı kullananlar varmı kullanan annelerin yorumlarını merak ediyorum memnun kaldınız mı gaz v.s sıkıntı yaşayan var mıdır
Sma optipro 1 kullanıyorum bebeğim 4 aylık iyi bir mama olduğunu düşündüğümden dolayı. Bu mamayı kullananlar varmı kullanan annelerin yorumlarını merak ediyorum memnun kaldınız mı gaz v.s sıkıntı yaşayan var mıdır
Bende bebeğime sma verdim iki kutu bitirdik fakat ben bebeğime o mamaya başladığım günden bitene kadar hep cıvık yaptı sonrasında kestim bize gaz vs yapmamıştı