evet basardım ve cok sevınclıyım bu kadar cabuk kılo vereceğimi bılmıyordum ama her sey b fıt spor salonuna gıtmemle bırlıkte basladı hem kılo vrıp hemde ınceldım ıkı ayda tam 98 santım ınceldım vede onkılo vrdım teskkurler guzelbahce b fıt ve sevgılı hocam semracım ve dılek haım sızlere cok teskkurler ve cok sevıyorum
cokkkkkk tesekkurler canım benımcanım benım tebrıklerrr
allah tamamını getırmene yardımcı olsun ınsallah
artık burda takıb ederız :)))
Tebrik ediyorum darısı başımıza insallah.
Spor dısında baska bir sey yaptınız mı peki ?
senı burda gormek cok guzel canım benım darısı senınde basına canım arkadasımsüpersin başka diyecek söz bulamıyorum cnm ,radene hayranımmm gerçekten
tebrikler ama 98 cm inceldim kısmını anlamadım
demet canım sen bizim topikten niye kaçtın kız hafta sonları hep öyle durgun olur pek kimse girmez bak ben bile kaç gün giremedim kayınpeder bizdeydi canım benim alınganlık yapma oldumu bak sanalda olsa bir birimize destek oluyoruz moralinmi bozuktı senin o gün... :26:
ılknurcm sana oyle gelmıs olabılır ama moralım bozuk değil dı ve sadece kımse kımsenın umurunda değil ne kadar sanalda olsa sonucta herseyımızı ıyı veya kotu bıseyler paylasıp destek oluyoz demı ama sen yakın olabılırsın ama baskalarının umurunda değilim kılo belırleme lıstesı yapmıslar ve benım bırak kılomu yazmayı adımı bıle yazmamıslar ben alıngan bırıyım ve her zamanda boyleyım on senelık arkadslığımı bır gunde bıtırdım ben bıraz zor ınsanım ama benımle gorusmek ıstersen benım gunluğume beklerım ben bırdaha bakmak ıstemıyom o topığinize cok kırıldım bu ortamda kımsenın kımseden bır beklentısı yok cıkarı yok sadece guzel ve kalıcı arkaslıklar olma tarafındayım
yerım senııııııı:))))))
efenım bende yazayım gafaltı:))))
bır omlet yapmısım kı sorma gıtsın :))))
bır kasık yulaf keegı
ıkı yumurta akı
dmates bıber peynır
suttttttt
bı dılım ekmek
bırazdan gafemı ıcerım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?