slm kizlar sorunum cift rahim

seldaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
20
0
36
Fransa
slm herkeze benim sorunum cift rahim benim gibi cift rahimli olaniniz varmi veya bildiginiz biri cift rahimi oldugu halde gebe kala bildimi ben 3 senedir tedavi goruyorum 3 seferde amelyat oldum ama hala hamile kalamiyorum 1 sefer dusuk yapmistim o yuzden ogrendim cift rahimli oldugumu yardimci olursaniz sevinirm selametle kalin

çok ilginç. bi yerde okumuştum. 2 çocuğu olan bi kadın vardı çift rahimli.

bende de çift rahim değilde kavis arasında kalın bi zar var. rahim filmi çektirdim 10 ay önce. 3 gün öncede ofis histereskopi yapıldı ve polip saptandı ve alındı. şimdi laparoskopi olmalıyım. kadın olmak çooook zor. herkese acil şifalar ve sağlıklı ömürler dilerim. yardımcı olabileceğim bi konu varsa seve seve olurum. ve sizi bildiğim ank ve ist. de çoooooooooook mükemmel kadın hastalıkları, doğum uzmanı ve tüp bebek uzmanı olan dr isimleri verebilirim

canim tesekkur ederim cevap yazdigin icin zar bendede vardi amelyatla alindi sorun olacak bisey degilmis zaten amelyatida hic olmamisim gibi olmustu arim sancim hic olmadi gercekten kadin olmak cok zor bisey su an ki doktorum tup bebek onermiyo normal yoldada hamile kalabilecegimi soyluyor bende dusundum yoksa tum bebegi herseyin hayirlisi bakalim birazda fazla kafaya takmamak gerekiyo ben cok takiyorum psikolojikde olabilir bilmiyorumki yarin doktor rendevum var ne diyecek bakalim eger gerek olursa senden doktor isimlerini alirim tsk

Benim böyle bi tannıdığım var. Çift rahimli olduğunu seneler sonra tesadüfen öğrenmiş bildiğim kadarıyla. 3 tane de çocuğu var..Allah inşallah sana da nasip eder..

bana istanbulda histeroskopi ile rahimdeki perde için çapada haluk bey varmış onu söylediler başka kimler var tavsiye edebileceğin?
teşekkürler.flm çekilmedi henüz ama sonuçta gerekirse şimdiden araştırmaya başladım.

arkadaşlar istanbulda sadece ve sadece büyük bi isim var imkanı olan herkesin oraya gitmesini en azından araştırıp gitmesini isterim. Doktor sezai şahvey. ankarada da dr timur gürgan.

seldaaa 3sefer ne ameliyatı olmuştun?

benim komşumun da çift rahmi var ve 3 çocuğu var.bence çift rahim çocuk için çok da engel değil.

arkadaşlar istanbulda sadece ve sadece büyük bi isim var imkanı olan herkesin oraya gitmesini en azından araştırıp gitmesini isterim. Doktor sezai şahvey. ankarada da dr timur gürgan.
bu söylediğin doktorlara nasıl ulaşabilirim..hastane ismi falan verirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…