Slm kızlar bnm bi kızım var şimdi ikinci ye spiral i cikarttim 2 ay oldu hamile kalamiyorum pko teşh

Eslemimbebem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
1.323
573
73
38
İlk kızım a 1 ay sonra hamile kaldım ikinci bebegi istiyorum hamile klamiom um 2 ay oldu spirali çıkartali pko teşhisi kondu Tüylenme adet düzensizliği erkeklik hormonu yüksekliği gizli şeker var bnm gibi olan var mı hiç mi hamile klamam yatın doktora randevum var bi de size sorayım dedim ne yaptınız nasıl gecti

2 ay çok erken. İyi bir doktora gidip bütün tahlillerinizi yaptırın. Spiralin ardından 6 ay rahmin kendini toplaması gerekiyor. Bende hormon sorunu çıktı. Spiraling çıkaralım 1.5 yıl oldu olmuyor. İlk çocuğum ilk ayda olmuştu. Hatam sıradan bir kadın doğumluyum gitmekti. Şimdi fertilite tedavisi yapan bir yere gidiyorum. Eskisi bir rahim filmini bile okuyamamis

Aaa ciddi misin üzüldüm bnde senin gibiyim kızım ilk ayda oldu pko teşhisi kondu hormon bozukluğu hersey vr yarın doktora gdcm hangi tetkik ister ne yapar hiç bilmiyorum

Aaa ciddi misin üzüldüm bnde senin gibiyim kızım ilk ayda oldu pko teşhisi kondu hormon bozukluğu hersey vr yarın doktora gdcm hangi tetkik ister ne yapar hiç bilmiyorum
Tsh, fsh, amh daha bir sürü şey ister, ama dediğim gibi 2 ay çok kısa bir süre 1 seneye kadar normal. Yine de sen tüm tetkiklerini yaptır, ben şişli memorial a gidiyorum, memnunum.sorun varsa infertilite uzmanları daha iyi oluyor teşhis konusunda. Benim gittiğim bormal bir kadın doğumcuydu. 1 sene her şey yolunda diye oyaladı. Halbuki rutin tahlilleri istemesi yeterliymiş. Ayrıca rahim filmi istedi, çektirdim, gayet iyi dedi. Memorial da onun çektirdiği filmdeki sorunlu yerleri tek tek gösterdiler. Görülmeyecek gibi değil. Sonrasında onu düzeltmek için bir operasyon geçirdim. Eski doktorum ilk çocuğumda gittiğim iyi bir doktor aslında ama daha çok gebelik takibi yapabilen ve yara yakma, spiral gibi basit şeyleri yapacak bir doktordu.

Nereye gidiyorsun canım? İstanbulda mı?

Bende pco luyum canım.. Bence boş durma soğan kürü falan yap inşaallah sebep olur da hamiş kalırsın ... Bize de dua et Nolur..
Anladım canım.. Devlet sandım.. Özelden azım yandı doğuma bile gitmek istemiyorum özellere.. Ben bezmialeme gidiyorum özelden farksız.. Birde sonuçlarımı Zeynep Kamile göstermek istiyorum kısmetse.. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşaallah

Amin, dediğin gibi bezmi alem de çok iyi. Orayı da çok tavsiye ettiler. Fakat buradan bir arkadaşım çok memnun kaldı. O sebeple buraya devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…