• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Slm kızlar . Bağırsak kanseri ve basur

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
kızlar basurun ilerlemesi sonucu bağırsak kanseri olur mu insan ?

Hemoroid (basur) kansere neden olur mu?
Hemoroid hastalığı kansere neden olmaz.
Ancak, basit hemoroid (basur) sanılan bazı olguların altında
makat kanseri (anal kanser veya anüs kanseri),rektum kanseri veya bağırsak kanseri bulunabildiğini unutmamak gerekir. Özellikle, hemoroid ile birlikte sürekli karın ağrısı, zayıflama, dışkı çapında incelme, dışkının üzerinde kan bulunması ve gece terlemeleri gibi belirtiler varsa bağırsak kanseri açısından şüphelenmek ve hekime başvurmak gerekir. Bu tür bir sorunun varlığında, kolonoskopi tetkiki durumu kolaylıkla aydınlatmaktadır.

Bir siteden alıntı..

Geçmiş olsun.. umarım birşeyiniz yoktur..
Benımde var ama ileri derecede degıl eşim kötü sureklı rahatsız düxenlı yemek yapamadım arttı o yüzden sulu yemesı gerekıyormuş ilaç kullanıyor yoksa cok rahatsız oluyor

Basur kansere dönüşmez ama kanserin basur gibi belirtileri olabilir. Muayene olsun en iyisi.

Polip varsa sebep olabilir.Tabi bu polipler incelemeye gonderiliyor.Ben gecen yil kolonoskopi oldum hemoroid degil bende catlak vardi ve poliplerim varmis.Gonderildi.Temiz cikti sukur.Kolonoskopi sart yani.

Back