Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bende tutmuştu..ekşi tuzlu yiyordum 4 ay boyunca tatlı yemedim...ben çikolata hastasıyımdır aslında....ve kızım oldu..(ama erken geldi erken cennete gitti)
şimdi de çikolata istiyor canım..komik ama şeker pancarı istiyor..:)))erkek mi gelcek ne??
ben iki hamileliğimde de ekşi yedim ama ikiside erkekkaydirigubbakcemile3
vallaha hiç birşeye aşermedim tek diyebilceğim sana tuzlu yedim sürekli midem bulantım çoktu aşırı derecede hep tuzlu şeyler tercih ettim domates çok yedim tuzlayıp tatlı çikolat bile canım istemedi taki 23 haftaya kadr sonrada arada tatlı felan yedim bi dönem .
ye tatlıyı dıoğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi bnde tuttu hep tuzlu yedim kızım olcak allah nasip ederse
canım Allah rahmet eylesin hayırlısı olsun kaçıncı aydan başladı aşermeniz şimdiki inşallah sağlıklı sıhatli bir şekilde dünyaya getirirsin.[/QUOT
ben hamile olduğumu öğrenmeden önce kızımda sabah 8 de hamsi istemişti canım...hep tuzlu ekşi şeyler istedi canım...düşün o zamandan başladı yani...:)))
bunda da adetten 2 gün önce şeker pancarı istedi...hep tatlı istiyor...
ben ilk oglumda çok fazla tatliya duskundum. kizimda tatli fazla yemedim eksiyide fazla yemedim.
simdi yine oglum olcak ins. canim tatli seyler istiyor. herkesin bunyesi farkli demek ki..