slm arkadaşlar hamilelikte neye aşerdiniz ve bebeğinizin cinsiyeti ne oldu?

tugyann

sehle84
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
258
3
40
merhaba arkadaşlar nelere aşerdiniz ve bebeğinizin cinsiyeti ne oldu? ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler doğrulruğu varmıdır acaba bilgilendirirseniz sevinirim.kaydirigubbakcemile3

vallaha hiç birşeye aşermedim tek diyebilceğim sana tuzlu yedim sürekli midem bulantım çoktu aşırı derecede hep tuzlu şeyler tercih ettim domates çok yedim tuzlayıp tatlı çikolat bile canım istemedi taki 23 haftaya kadr sonrada arada tatlı felan yedim bi dönem .

ye tatlıyı dıoğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi bnde tuttu hep tuzlu yedim kızım olcak allah nasip ederse

valla bende tutmuştu..ekşi tuzlu yiyordum 4 ay boyunca tatlı yemedim...ben çikolata hastasıyımdır aslında....ve kızım oldu..(ama erken geldi erken cennete gitti)
şimdi de çikolata istiyor canım..komik ama şeker pancarı istiyor..:)))erkek mi gelcek ne??

ben iki hamileliğimde de ekşi yedim ama ikiside erkekkaydirigubbakcemile3

valla bende tutmuştu..ekşi tuzlu yiyordum 4 ay boyunca tatlı yemedim...ben çikolata hastasıyımdır aslında....ve kızım oldu..(ama erken geldi erken cennete gitti)
şimdi de çikolata istiyor canım..komik ama şeker pancarı istiyor..:)))erkek mi gelcek ne??

canım Allah rahmet eylesin hayırlısı olsun kaçıncı aydan başladı aşermeniz şimdiki inşallah sağlıklı sıhatli bir şekilde dünyaya getirirsin.

hep cıkolatalı tatlı ıstemıstım ilk baslarda ve oglusum olacak Allahın ıznıyle...

vallaha hiç birşeye aşermedim tek diyebilceğim sana tuzlu yedim sürekli midem bulantım çoktu aşırı derecede hep tuzlu şeyler tercih ettim domates çok yedim tuzlayıp tatlı çikolat bile canım istemedi taki 23 haftaya kadr sonrada arada tatlı felan yedim bi dönem .

ye tatlıyı dıoğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi bnde tuttu hep tuzlu yedim kızım olcak allah nasip ederse

bende daha yokta aşerme merak ettim arkadaşlar cenabı hak hayırlısını nasip etsin.:Saruboceq:

ben ilk oglumda çok fazla tatliya duskundum. kizimda tatli fazla yemedim eksiyide fazla yemedim.
simdi yine oglum olcak ins. canim tatli seyler istiyor. herkesin bunyesi farkli demek ki..

canım Allah rahmet eylesin hayırlısı olsun kaçıncı aydan başladı aşermeniz şimdiki inşallah sağlıklı sıhatli bir şekilde dünyaya getirirsin.[/QUOT

ben hamile olduğumu öğrenmeden önce kızımda sabah 8 de hamsi istemişti canım...hep tuzlu ekşi şeyler istedi canım...düşün o zamandan başladı yani...:)))

bunda da adetten 2 gün önce şeker pancarı istedi...hep tatlı istiyor...

evet daha benim cinsiyeti belli degilken tatli seyler istedi her iki oglumda da..

ben kışın ortasında karpuz aşerdim yazın ortasında portakal aşerdim dengesizliğin bu kadarı yani:)) sürekli ekşi erik yerdim...... oğlum olacak inşallah

mide bulantım çok oldugu için çok aç kaldım ekmek arası kivi yedim bunun için :) birde bol bol erik ama 5 aydan sonra tatlı ve turşu istedi canım

ben il aylarda deli gibi zeytinn yedim okadar çok yemişimki oğlumun bacağında zeytin gibi ben çıktı
bide sivri biber beyaz peynir zeytin ekmek arası yapar sadece bunları yedim 3.4 ay falan oğlum oldu yani

Ben ekşi ve tuzlu yedim (özellikle ayva aş erdim)4 ay boyunca yeni yeni tatlı yemeye başladım.Kızım olacak bendede tuttu...

ben ilk oglumda çok fazla tatliya duskundum. kizimda tatli fazla yemedim eksiyide fazla yemedim.
simdi yine oglum olcak ins. canim tatli seyler istiyor. herkesin bunyesi farkli demek ki..

ne zaman başladı tatlı istemeye canın canım

ben iki hafta önce acayip derecede hamsiye aşerdim.ama deliricem böyle.kokuyor resmen bir yapmış gibi.o gün yemedim, taşınıyorduk çünkü,rüyama girdi, eşimi kaldırdım hemen , ara ara deli olmuş.bulmuş.geldi yaptı yedim.o aşermeyi yaşamayan bilemez.çok farklı bir şey. benim de kızım olacak, . ben acayip tuzlu, tatlı, ekşi,acı yiyorum. sonuç kız :)) 29 haftayım bu arada

çok ekşili ve tuzlu şeyler aşerdim...çiğ köfte,kısır ve en çok birgün bol limonlu zeytinyağlı yaprak sarması aşerdim...sonuç itibariyle ekşi aşerdim ama bebeğim erkek olacak :))

X