- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Ecemsuhasanahmet35
-
selam cnm 1 mayısta çitlama günün müslm arkadaslar ben 1 MAYİSİ BEKLİYORUM HADI GELİN BERABER BEKLEYELİM
Bnm adet günüm de 12 mayıs çatalama ignesi oldum sabırsızlıkla bekliyoruzHayır canm adet GÜN m
Hamilemisin cnmHayır canm adet GÜN m
İnşanlah cnm Bnm tutturursun bu akşam allahtan hayırlısını dileyin birlikte namaz kılın dua edin ilişkiden önce edilen dualar var çocuk için onları oku allahım hayırlısıyla nasip eder inşanlah bizde bekliyorduk bu ay çatlama iğnesi oldum ama sonuç negatifBende bende bendeeee beklemedeyim bat 24 mayıs sanırım yumurtlama dönemindeyim bugün akıntım oldu akşam çalışma zamanı inşallah bu sefer olur
Beklemek kadar zor bisey yok sanirim her ay bekle bekle bakiyosun seneler geciyor yoruluyor insan artik allahim hayirlisiyla nasip eder insallah yaİnşanlah cnm Bnm tutturursun bu akşam allahtan hayırlısını dileyin birlikte namaz kılın dua edin ilişkiden önce edilen dualar var çocuk için onları oku allahım hayırlısıyla nasip eder inşanlah bizde bekliyorduk bu ay çatlama iğnesi oldum ama sonuç negatif
Amin cnm inşanlah bekle bekle artık bir süre sonra olmayacağına inaniyor insan yani gerçekten zorBeklemek kadar zor bisey yok sanirim her ay bekle bekle bakiyosun seneler geciyor yoruluyor insan artik allahim hayirlisiyla nasip eder insallah ya
bende geçen ay yumurtlama testi kullandım ancak sonuç negatif olduvallah cok zor bende adet oldum simdi bgun aksam btcek ovulsyon testi spris edecem bakalm ama umut dolyum
çift çizgiyi bldun mu cnmbende geçen ay yumurtlama testi kullandım ancak sonuç negatif oldu
Bnde bu sabah adet oldum pco ya rağmen adetlerim düzenli her zaman iki gün erken geliyo 12 sinde olucaktım bugün ayın 10 u en azında düzenli olduğuna seviniyorum 28 günde bir oluyorumvallah cok zor bende adet oldum simdi bgun aksam btcek ovulsyon testi spris edecem bakalm ama umut dolyum
Hangi marka kullandın cnm BN clearblue dan çok memnunum Herzaman doğru sonuç veriyobende geçen ay yumurtlama testi kullandım ancak sonuç negatif oldu
buldum canım , adetimin 13 günü hafif koyu ,14. günü ise oldukça koyu renkte buldum sabahı ilişki olmuştu ben testi saat 10 gibi yaptımçift çizgiyi bldun mu cnm
laboguik canım gitti gidiyordan almıstımHangi marka kullandın cnm BN clearblue dan çok memnunum Herzaman doğru sonuç veriyo
laboguik canım gitti gidiyordan almıstım[/QUOTE
YOK KAPIDA ÖDEME AMA FİYATLAR UYGUN 21 TEST +6 GEBELİK TESTİ 20 LİRAYA ALMIŞTIM BEN DAHA BUYUK PAEKTLERİDE VAR DAHA AVANTAJLIcnm gitti gidiyordan bende dusunuyorum ama kapıdan ödeme yok galba
bktim ama bana kapıda oademe lzm krdi kart kllnmyorzYOK KAPIDA ÖDEME AMA FİYATLAR UYGUN 21 TEST +6 GEBELİK TESTİ 20 LİRAYA ALMIŞTIM BEN DAHA BUYUK PAEKTLERİDE VAR DAHA AVANTAJLI
kredi kartı kullanan bi arkadaşın varsa rica edebilirsin çok büyük bi miktar degil sonuçta :)bktim ama bana kapıda oademe lzm krdi kart kllnmyorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?