Yandan sling, bez sling bağlamalı olandan ve en son kanguru almış biri olarak hiçbirini yeterince kullanamadım.
Yandan olan, ellerini serbest bırakınca bebeğim düşecek gibi geliyor. Tercih edemiyorum ama bel ağrıtmıyor.
Bağlamalı olanı doğru bağlamak çok zor bence, ama doğru bağlayınca çok tatlı. Yine bel ağrıtmıyor. Ama yanlış bağlarsan aşırı ağrıtıyor. Ben sadece kendime dönük kullanabiliyorum bunlarla. Kollarını kullanabiliyorsun kendin ama yukarıdan falan bir şey alayım dersen uzanılmıyor.
Kanguru- 360 derece Solomom baby marka aldım. Öne doğru baktığında aşırı zevk almıyor bebeğim sevdi. Ama boyu biraz kısa kalıyor. Altına bir yastığı var koyuyoruz. Onu da tam sıkı bağlayamadığımız için midir nedir bilmiyorum bel ağrısı yapıyor. Biraz uğraşsak şu an en konforlusu bu yine de. Eller sertleşti. Benim ve eşimin bel fıtığı var ama yani o yüzden sürekli bu detayı yazma ihtiyacı duydum o yüzden. Ben kanguruyu eşim taşısın diye aldım açıkçası. O da pek kullanmadı. Sanırım toplam 1500 tl yi çöpe attık.