slim shot kullananlar ?

hayat95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
125
1
46
slim shot enginar suyunu deneyenler var mı aranızda adamlar çok iddalı konuşuyolar yok memnun kalmazsanız paranız iade felan belki işe yarar umuduyla size soryim dedim cevaaplarınızı bekliyorum:44:

slim shot enginar suyunu deneyenler var mı aranızda adamlar çok iddalı konuşuyolar yok memnun kalmazsanız paranız iade felan belki işe yarar umuduyla size soryim dedim cevaaplarınızı bekliyorum:44:
canım benım ben dün aldım ılk yenı daha dun içtim bugün de iftardan sonra içeceğim mecburen yarından ıtıbaren sabah kahvaltıdan önce içeceğim ben de merak ediyorum etkısını yazarım bıtınce insallah:))

evet kullan sen merak ediyorum sonuçlarını bende bekliyoruzz
canım benım bıttığinde tartılıp sonucu yazarım ama ınan esim diyo sen kılo mu verdin?sankı bıraz gıttı bakalım tam bıtsın tartılıp yazarım kaç kılo verdiğimi tamam:))

ayyy inşallah işe yarıyordur paranda çöpe gitmez haa bide cnm kaç kiloyla başladın bu enginar suyuna? bide tadı nasıl?

teyzem kullandı veremedi, aradı para falan iade etmediler ,yalan dolan

suyunu içene kadar neden enginarı yemiyorsunuz? mevsiminde tüketin yeter . birde şu var 14 kutu 99 tl imiş kendinize şunu sorun enginarın tane fiyatı 2-3 lira iken 14 kutuya koyulan konsantre enginarın fiyatı normalde kaç lira tutar? bunun işletilmesi,reklam parası,kutulanması...vs vs bütün bunlar normal geliyomu size fiyatının bu kadar ucuz olması:))

merhaba fehiye
cnm slim shot aldğını ve kullanmaya başladığını yazmışsın.ben de almayı düşünüyorum da.etkisi nasıl,kilo vermene yardımcı oldu mu,memnun kaldın mı?bilgilendirirsen beni memnun olurum.teşekkürler

Selam bayanlar burda kullanan biri vardı sanırım gelişmeler nasıl sonuçlandı ? slim shots kullanıcılarından acil bilgi rica ediyorum faydasını gördünüz mü ?
teşekkürler

Merhaba kizlar yazin basinda kardesimle beraber aldik 1kilo bile veremedik yalan dolan hepsi almayin sakin

arkadaşlar, ben yemedim içmedim aldım slim shot.ı. hiç tavsiye etmiyorum, böyle cm cm incelme falan olmuyor. Ama içindeki vitaminler dinç kalmanızı sağlıyor, ben böyle hissettim en azından, başka da bir yararını görmedim. Onun yerine tadı iğrenç ama sabahları kabuklarıyla kaynatılmış soğan suyu içine çok hafif limon sıkıp içmek bildiğiniz zayıflatıyor, ben o şekilde ciddi kilo verdim ama tabi sabırlı olmak gerekiyor. bir hafta içtim olmadı deyip bırakmamak lazım. Boşunuza paranızı harcamayın bence.

Bunun bi miktarı varmı şu kadar suya şu kadar soğan şu kadar içilecek gibi

Canım şöyle, bir su bardağı kadar suyu cezveye koy, bir adet soğanı çok büyük olmasın ama dörde böl, kabuklarını soyma ama, 4 parçayı da bu şekilde kaynat, bir süre sonra bildiğin soğan kabuğu bir renk alıyo, biraz ılımasını bekle ama soğuk içme, ben çok hafif sonrasında limon sıkıyorum çünkü fazla sıkarsan inan bana içemezsin. Bu kadar, ben çok faydasını gördüm, inşallah işine yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…