canım benım ben dün aldım ılk yenı daha dun içtim bugün de iftardan sonra içeceğim mecburen yarından ıtıbaren sabah kahvaltıdan önce içeceğim ben de merak ediyorum etkısını yazarım bıtınce insallah:))slim shot enginar suyunu deneyenler var mı aranızda adamlar çok iddalı konuşuyolar yok memnun kalmazsanız paranız iade felan belki işe yarar umuduyla size soryim dedim cevaaplarınızı bekliyorum:44:
canım benım bıttığinde tartılıp sonucu yazarım ama ınan esim diyo sen kılo mu verdin?sankı bıraz gıttı bakalım tam bıtsın tartılıp yazarım kaç kılo verdiğimi tamam:))evet kullan sen merak ediyorum sonuçlarını bende bekliyoruzz
ayyy inşallah işe yarıyordur paranda çöpe gitmez haa bide cnm kaç kiloyla başladın bu enginar suyuna? Bide tadı nasıl?
slim shot enginar suyunu deneyenler var mı aranızda adamlar çok iddalı konuşuyolar yok memnun kalmazsanız paranız iade felan belki işe yarar umuduyla size soryim dedim cevaaplarınızı bekliyorum:44:
canım benım ben dün aldım ılk yenı daha dun içtim bugün de iftardan sonra içeceğim mecburen yarından ıtıbaren sabah kahvaltıdan önce içeceğim ben de merak ediyorum etkısını yazarım bıtınce insallah:))
arkadaşlar, ben yemedim içmedim aldım slim shot.ı. hiç tavsiye etmiyorum, böyle cm cm incelme falan olmuyor. Ama içindeki vitaminler dinç kalmanızı sağlıyor, ben böyle hissettim en azından, başka da bir yararını görmedim. Onun yerine tadı iğrenç ama sabahları kabuklarıyla kaynatılmış soğan suyu içine çok hafif limon sıkıp içmek bildiğiniz zayıflatıyor, ben o şekilde ciddi kilo verdim ama tabi sabırlı olmak gerekiyor. bir hafta içtim olmadı deyip bırakmamak lazım. Boşunuza paranızı harcamayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?