• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim slikonlu süyen

serap_gol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
425
30
73
ya kızlar yardım edin bugün provam var ona uygun iç çamaşırı ile gitmem gerek
ordaki kadın slikonlu sütyenle gel dedi ama iç çamaşırcıya gittim aynı tam destekli sütyen verdi bu diye
nasıl acaba doğru mu aldım ya
bana bi yardım etseniz bugün provam var
resimli olursa çokkkkk sevinirim

sen rahat ettiysek göğüslerini dolgun gösterdiyse sorun yok canım olabilir.bana da bu şekilde söylemişti içinde rahat ettiğim alttan destekli sütyen aldım

gelinlik provasında niçin silikonlu sütyen isteniyor onu aqnlamadım açıkcası bir de merak ettim

gelinlik değil canım nişan kıyafeti için bu
o gün ne giyeceksen onun olması gerek provada ona göre ölçü alıyolar
ama ben slikonlu neden onu anlamadım işte
aynı tam destekli sütyene mi benziyor diye merak ettm ben ya bana öyle verdi çamaşrcı omu diye ikilemde kaldım da

benim bildiğimde senin aldığın gibi işte silikonulu sütyen yani tam destekli gibi ben öyle biliyorum

hımm saol canımmm....
slikonlu deyince farklı birşey bekledmi bnde:)

ben öyle biliyorum canım başka bi şekilde varsa bilemicem tabi emin de olamıyorum ki ayol yanlış bilgi vermiş olmıyım şimdi silikonlu sütyen diyince acaba içinde silikonu mu oluyor ki farklı olarak

Son düzenleme:
desteklı sütyen le ben provaya qıtmıstım ıc camasır maqazasına qıttıqımde qelınlıqımınde nısanlıqımında altına desteklı sutyen vermıstı kıyafetın ust bolgesı tam oturması ıcın desteklı oluyo straplez qıymıstım nısanlıqımın aldına cok kotuydu hıc kullanıslı deqıldı o kadar rahatsız etmıstıkı gelınlıqım taslı kolları vardı onun altına ınce askı takmıstım bellı olmuyodu

canım eğer göğüslerın küçükse ondan öyle demiştir terzı.Silıkonlu sutyenı küçük göğüsler kullanıyor daha çok.O gün yanı özel gununde ne gıyeseksen aynı iç çamaşırıyla gıtmen gerek.

Herkese teşekkür ederim çarşamba son provama gitcem ve perşembe teslim alcam inş.
çift destekli sütyenle gittim çamaşırcı onu vermişti
içinde slikon oluyormuş görünüşü aynı destekli sütyen gibi yani:)

Back