S Suleciks Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2018 2 2 33 17 Mayıs 2022 Konu Sahibi Suleciks #1 Mrblar ben dün cıkardım sorun yok cıkarmak isteyen 5 dakika beklemesin nefes alıyorum artık eski haline dönecek şimdilik biraz şiş gibi
Mrblar ben dün cıkardım sorun yok cıkarmak isteyen 5 dakika beklemesin nefes alıyorum artık eski haline dönecek şimdilik biraz şiş gibi
Sonya Blade Sıradan ölümlüleriz... Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2019 602 281 33 17 Mayıs 2022 Konu Sahibi Suleciks #2 Merhaba , neden çıkardınız acaba?Benimkiler küçük baya yaptırmak istiyorum.Tavsiye eder misiniz
S Suleciks Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2018 2 2 33 18 Mayıs 2022 Konu Sahibi Suleciks #3 Çıkarmış biri olarak bana sorarsanız tavsiye etmem bi cok riski var ve bir cok hastalıga sebep oluyor tabi yapılırken kimse size bundan bahsetmiyor inanın kücük gögüsler daha şık ve kibarmış degerini bilmek lazım
Çıkarmış biri olarak bana sorarsanız tavsiye etmem bi cok riski var ve bir cok hastalıga sebep oluyor tabi yapılırken kimse size bundan bahsetmiyor inanın kücük gögüsler daha şık ve kibarmış degerini bilmek lazım