Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reklam amaçlı yazmadımReklam kokan hareketler bunlarMune
TesekkurederimBen kullandım ama beğenmedim hep çıkartıyor
Bende öle duydum ama emin olmdmBende kullanmıyorum ama çok iyi olduğu soyleniyor
Rica ederim...eyvbeybi çok daha iyi benceTesekkurederim
Teşekkür ederim tavsiyeniz icinBenim oğlum büyüdü ama ben önce hugies sonra Molfix kullanmıştım canim
Ben ogluma suan sleepy kullaniyorum.Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim benim ilk çocuğum ve bebek bezi olarak ne kullanmalıyım sleepy var mi bana bi yakınım güzel demişti ama ben emin olamadım
Komili de cok cok guzel bol pamuklu, fakat fiyat olarak sleepy den pahali.Komili tavsiye edeyim bende yengem kullandi memnun bende onu alicam bakalım
Orasi oyle tabi :))Evet ama bir Prima kadar pahalı değil hiçbirisi :))
Ben dogdundan beri slepy kullaniyorum hiç sorun yasamadim digerlerine göre yumusak iyiÖncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim benim ilk çocuğum ve bebek bezi olarak ne kullanmalıyım sleepy var mi bana bi yakınım güzel demişti ama ben emin olamadım
Tesekkur ederim bende iyi diye duydum denemek istedim ama emin olamadım bunu duymak iyi geldiBen ogluma suan sleepy kullaniyorum.
Gayet guzel ve memnunuz :))