- 12 Temmuz 2006
- 2.209
- 18
doğru söylüyorsun ama ben daha 19 yaşindayım benide hayallrim vardı ama bir anda hepsi yok oldu ben hiç bir zaman evlenemeyeceğim çoçuğum olmayacak belki bu hatalık iç organlarıma vuracak ben bunların hiç biri ile başa çıkabileceğime inanmıorum biliyorm daha kötü rahatsızlıklar var ama beb gene de kendimi teselli edemiyorum biliyor musun eftalya ailemin bu hastalıktan haberi yok sadece romatizma olarak biliyorlar kendim üstesinden gelemiyorum çünkü çok fazla acı çekiyorm.sen bu hastalığı duyunca neden ayrıldın çok üzüldüm çok sağol kendine iyi bak :senağlama
canım benim bende ilk hastalandığımda 24 yaşındaydım ve kızım 4 yaşındaydı inan seni çok ii anlıyorumm ilk zamanlar istanbula hastaneye giderken bi daha asla dönemem geriye diyecek kadar kötüydü dururmum ama şimdi herşeye rağmen iiyim ailemin kızımın başındayım elimden geldiğince işlerimi kendim yapabiliyorum bazı aksaklıklar olmuyo değil ama beterin beteri var hayattaa bu kadar karamsar olma neyin ne zaman kime olacağı hiç belliiolmaz ailenlede durumunu konuş böle zamanlarda aile en büğük desteği veriyor msn de görüşmek istersen görüşelim her şey yoluna girecek zaman herşeyin ilacıdır sevgielirmle....