Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar SLE(Lupus hastal)Paylaşım alanı

Merhabalar, benim de sadece ANA pozitif diğer testlerim negatif. Böyle olanlar var mı aranızda? Tedavi için bir şey yağıldı mı? Yahut hamile kalmak için

protein kaçağı her ay gitgide azalıyor şimdide sırtımda göbek bölgemde kabartılar oluştu sanırım imurandan kaynaklı
Ürtiker gibi mi kabartılar yaşıyorsunuz gece vakitleri çıkıp birkaç saatte kaybolup tekrr mı çıkıyor ?

Ürtiker gibi mi kabartılar yaşıyorsunuz gece vakitleri çıkıp birkaç saatte kaybolup tekrr mı çıkıyor ?
yok ürtiker gibi değil kahverengi penbe leke şeklinde sırtımda omuzlarımda göbeğimde var. 2 haftadır duruyor hiç kaybolmadı
doktora gittim ve cildiyeye görünmemi istedi lupus açısından değerler aynı zaten c3 c4 hiç yükselmedi böbrek tahlilleri daha iyi

Anladım çok geçmiş olsun bende ürtiker oldum da sizin demi böyle diye sormak istedim

MERHABA bendede antıfosfolıpıd sendromu var bebeklerım karnımda ölüyor malesef hamılılıkte nasıl bır tedavı uyguladılar acaba yardımcı olurmusunuz

MERHABA bendede antıfosfolıpıd sendromu var bebeklerım karnımda ölüyor malesef hamılılıkte nasıl bır tedavı uyguladılar acaba yardımcı olurmusunuz
Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun başın sağolsn bende bebeklerimi kaybettm hala da kavuşamadm düşüklerimde oldu karnımda da kaybettğim oldu,doktorlar bana plaquenil verdiler son iki gebeliğimde kullandım ama fayda etmedi....

şuan kortizon da deneyeblrm doktor test istedi ona gre kullanıcm hayırlısı olsun hakkımızda inşallah byle bebek hasreti çeken herkes kavuşur

AMİN İNŞALLAH romatolojı doktorum bana bır hastam var şuan 8 aylık oldu bu şans bırazda dedı plequenıl tb hergün içiyormusunuz şuan

buhastalık ıle alakalı cok nedir hasta var arastırmama ragmen pek bılgı alamıyorum siz istanbuldamı oturuyorsunuz

AMİN İNŞALLAH romatolojı doktorum bana bır hastam var şuan 8 aylık oldu bu şans bırazda dedı plequenıl tb hergün içiyormusunuz şuan
Evet canım kullanıyorum ama benim ana testim hç negatfe düşmedi o yzden nk testide yaptılar gerekrse kortizonda kullanıcam hakkımızda hayırlısı olsunUmarım bzde kavuşurz bebeklerimizeGerçekten şans işi de var galiba inş şans bize de güler...

Burda da çok arkadaşımız bebeklerine plaquenil kullanarak ve kan sulandırıcı iğneyle kavuştlr umutsuz olma hiç cnm elbet senn de vakti gelnce olucaktr sadece tedavini ol gerisi Takdir ilahi

Benım sadece antıfosfolıpıd ve mıtral kapak yetmezliğim var lupus bakıldı o cıkmadı kan sulandırıcı coumadın diye bir ilaç içiyorum pleguenıl ilaçı ınanın baslamadım korktum ilaçtan etkılerı cok diye duydum ama bu aralar eklemlerım agrıyor arada sanırım romatızmadan baslamam lazım bir an önce sanırım tüm bebek isteyen herkeze dua ediyorum bizde o güzel duyguyu yasayıp saglıklı bır şekılde büyütelım diye insallah yüce rabbım bizleride sevindirir

Kullanman gerekiyorsa doktrn verdiyse başlamanı öneririm benm de devamlı dizlerim ağrıyor birsürü de ilaç içiyorum napalım sağlık olsun şifa olsun...inş hepimiz şifa buluruz bu güzel gece de dualarımız kabul olsun,hepinizin kandili de kutlu olsun arkadaşlarRabbim hepimize öncelikle şifa versin, bana ve tüm bebek isteynlere de bu güzel mucizeyi yaşatsın inşallah

Merhaba arkadaşlar hamileliğinde kortizon ve plaquenil kullananlar yardımcı olabilirler mi ??? Kortizon kullanmam gerekiyormuş hamileliğinizi öğrenir öğrenmez mi başladınız yoksa öncesinde hep kullanıyormuydunuz ?? Ve kortizon kilo alımı tüylenme kaslarda zayıflık yaptımı nelere dikkt ettiniz kortizon alırken ? Yardımcı olursanız çok sevinirim cevaplarınızı bekliyorummm

ben pleguenil kullanmam gerekiyor . henüz başlamadım. ben de merak ediyorum

ben pleguenil kullanmam gerekiyor . henüz başlamadım. ben de merak ediyorum
Hamilesiniz galiba yeni mi plaquenil almanız gerekiyor ? Nedir rahatsızlığınız? Ben yaklaşık üç yıldır içiyorumdur plaquenil i ama kortizonu ilk defa kullanıcam oda hamile kalırsam başlanıcak hayırlısı bakalım Plaquenil den çekinmene gerek yok bnde hamileyken kullanıcam hala da kullanıyorm

ben hamileyim. 5 yıldır çok şükür hastalığım pasif. bende ANA pozitif olduğu için pleguneil başlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…