- 29 Nisan 2018
- 284
- 131
Ürtiker gibi mi kabartılar yaşıyorsunuz gece vakitleri çıkıp birkaç saatte kaybolup tekrr mı çıkıyor ?protein kaçağı her ay gitgide azalıyor şimdide sırtımda göbek bölgemde kabartılar oluştu sanırım imurandan kaynaklı
yok ürtiker gibi değil kahverengi penbe leke şeklinde sırtımda omuzlarımda göbeğimde var. 2 haftadır duruyor hiç kaybolmadıÜrtiker gibi mi kabartılar yaşıyorsunuz gece vakitleri çıkıp birkaç saatte kaybolup tekrr mı çıkıyor ?
Anladım çok geçmiş olsun bende ürtiker oldum da sizin demi böyle diye sormak istedimyok ürtiker gibi değil kahverengi penbe leke şeklinde sırtımda omuzlarımda göbeğimde var. 2 haftadır duruyor hiç kaybolmadı
doktora gittim ve cildiyeye görünmemi istedi lupus açısından değerler aynı zaten c3 c4 hiç yükselmedi böbrek tahlilleri daha iyi
MERHABA bendede antıfosfolıpıd sendromu var bebeklerım karnımda ölüyor malesef hamılılıkte nasıl bır tedavı uyguladılar acaba yardımcı olurmusunuzÇok geçmiş olsun öncelikle bende lupus sjögren ve antifosfolopit var bu yüzden ikiz bebeklerim kaybettim 4 ay önce çok şükür bebeğimi kucağıma aldım bahsettiğimiz güneş alerjisi bende hat safhada balkona bile çıkamam değil gezmek falan balkona çöp koyamıyorum o kadar vahim durumum ama çok şükür teşhis kondu şuan planquuenil kullanıyorum tek ilacı bu zaten lupus da hastalığı iyileştirmiyor ama bir nebze olsun alevlendirmiyor anneniz ilacını aldın güneşten çok korunsun güneş kremi gözlük şapka (hatta ben yazın şemsiye) kullanıyorum uzun kıyafetler öyle düzeliyor ağrılar yavaş yavaş düzeliyor ama sağlıklı beslenmek kendini yorma ak ve en önemlisi stresten uzak durmak yani üzülmeyin Rabbım daha büyük dert vermesin benim gibi genç yaşta acı tecrübelerle öğrenmek en kötüsü bu yüzden şükretmek lazım çünkü anne olamayan o kadar insan var ki bence anneniz şanslılardan çok geçmiş olsun sormak istediğin birşey olursa yine yaz zaten sayfa da o kadar çok hikaye var ki herkes yardım edecektir elinden geldiğince
Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun başın sağolsn bende bebeklerimi kaybettmMERHABA bendede antıfosfolıpıd sendromu var bebeklerım karnımda ölüyor malesef hamılılıkte nasıl bır tedavı uyguladılar acaba yardımcı olurmusunuz
AMİN İNŞALLAH romatolojı doktorum bana bır hastam var şuan 8 aylık oldu bu şans bırazda dedı plequenıl tb hergün içiyormusunuz şuanMerhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun başın sağolsn bende bebeklerimi kaybettmhala da kavuşamadm düşüklerimde oldu karnımda da kaybettğim oldu,doktorlar bana plaquenil verdiler son iki gebeliğimde kullandım ama fayda etmedi....
şuan kortizon da deneyeblrm doktor test istedi ona gre kullanıcm hayırlısı olsun hakkımızda inşallah byle bebek hasreti çeken herkes kavuşur
Evet canım kullanıyorum ama benim ana testim hç negatfe düşmedi o yzden nk testide yaptılar gerekrse kortizonda kullanıcam hakkımızda hayırlısı olsunAMİN İNŞALLAH romatolojı doktorum bana bır hastam var şuan 8 aylık oldu bu şans bırazda dedı plequenıl tb hergün içiyormusunuz şuan
Kullanman gerekiyorsa doktrn verdiyse başlamanı öneririm benm de devamlı dizlerim ağrıyor birsürü de ilaç içiyorum napalım sağlık olsun şifa olsun...inş hepimiz şifa buluruz bu güzel gece de dualarımız kabul olsun,hepinizin kandili de kutlu olsun arkadaşlarBenım sadece antıfosfolıpıd ve mıtral kapak yetmezliğim var lupus bakıldı o cıkmadı kan sulandırıcı coumadın diye bir ilaç içiyorum pleguenıl ilaçı ınanın baslamadım korktum ilaçtan etkılerı cok diye duydum ama bu aralar eklemlerım agrıyor arada sanırım romatızmadan baslamam lazım bir an önce sanırım tüm bebek isteyen herkeze dua ediyorum bizde o güzel duyguyu yasayıp saglıklı bır şekılde büyütelım diye insallah yüce rabbım bizleride sevindirir
ben pleguenil kullanmam gerekiyor . henüz başlamadım. ben de merak ediyorumMerhaba arkadaşlar hamileliğinde kortizon ve plaquenil kullananlar yardımcı olabilirler mi ??? Kortizon kullanmam gerekiyormuş hamileliğinizi öğrenir öğrenmez mi başladınız yoksa öncesinde hep kullanıyormuydunuz ?? Ve kortizon kilo alımı tüylenme kaslarda zayıflık yaptımı nelere dikkt ettiniz kortizon alırken ? Yardımcı olursanız çok sevinirim cevaplarınızı bekliyorummm
Hamilesiniz galiba yeni mi plaquenil almanız gerekiyor ? Nedir rahatsızlığınız? Ben yaklaşık üç yıldır içiyorumdur plaquenil i ama kortizonu ilk defa kullanıcam oda hamile kalırsam başlanıcak hayırlısı bakalımben pleguenil kullanmam gerekiyor . henüz başlamadım. ben de merak ediyorum
ben hamileyim. 5 yıldır çok şükür hastalığım pasif. bende ANA pozitif olduğu için pleguneil başlayacak.Hamilesiniz galiba yeni mi plaquenil almanız gerekiyor ? Nedir rahatsızlığınız? Ben yaklaşık üç yıldır içiyorumdur plaquenil i ama kortizonu ilk defa kullanıcam oda hamile kalırsam başlanıcak hayırlısı bakalımPlaquenil den çekinmene gerek yok bnde hamileyken kullanıcam hala da kullanıyorm
Rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Ana senin kaç canım benm 1/640ben hamileyim. 5 yıldır çok şükür hastalığım pasif. bende ANA pozitif olduğu için pleguneil başlayacak.
3 pozitifti sayısını bilmiyorumRabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Ana senin kaç canım benm 1/640
yok canımslmlar lösemıde ılık naklı sonrası ghvd 2,kez gecırılmesı hakkında bılgınız varmı