inşallah canım herşey güzel olur hepmiz için... bizde nisanda başlıyoruz inşallah bir sorun olmazsa iki aydır sürekli eğitim için şehir dışında oluyoruz tam yumurtlama döneminde bir türlü eşimle biraraya gelemedik :).. inşallah bu ay bir sıkıntı olmaz... gerçi ben bu ay başka şeylerde yaptım inşallah iyi olur deneyen herkeste işe yaramış bende denemek istedim ( hemen kısaca anlatayım birkaç yerde okumuştum ve duymuştum sonra instgramda ebru destanın kitabını gördüm herkes resim atmış hamile kaldım diye bende umutlandım bakalım regl bitince bir buhar karışımı var onu yaptım bitki çayı vardı onu içtim yumurtlamayaıda takib ettim yumurta çatlayınca işlemler bitti nisanın ilk haftası regl günüm bakalım inşallah rabbim bir mucize gönderir... tabi buarada bir arkadaşım umreye gitmişti onuda bebeği olmuyor çok uzun zamandır hem kendine hem bana dua etmiş dün geldi İbrahim süresini yaptırmış elmaya Meryem otu getirmiş .. eğer regl olursam hem onları yapıcam hemde tüp bebeğe başlıycaz... rabbim ikimizede ,arkadaşımada ve tüm isteyenler nasip eder inşallah duadan başka yapacak birşeyimiz yok...