- 31 Temmuz 2010
- 395
- 372
canım Gaziantep ünv eğer yaptırdıysan testleri ben yaptırdıklarımı yazayım öyle karşılaştır ama ğeer özelde yaptırdıysan refrans aralığı değişir çünkü antepde benim 200 di akdeniz ünv 49 du...50 den sona pozitif ti yanlis hatırlamıyorsam benimde +4 pozitif yaziyodu yani baya yuksek benim hastaligim teshis edildiginden beri hic dusme olmadi crp yukseldigi zaman sikayetlerim artiyor sadece
önemli olan testler sle için c3, c4, ana, anti dsdna ıgg, anti, anti ssa, anti ssb, anti ds dna ıfa ve bunun gibi testler antifosfolobitin varsa onun içinde yine ayrı testler var.
crp ise iltihap demek benim yükseldi mesela böbreğime vurdu iltihap 1 hafta hastanede yattım zaten hemen ateş ağrı yapıyor hissediyorsun buna dikkat et.
ana test refanas aralığı 8-12 benim şuan 12,15 yani pozitif
anti ds dna ıgg referans aralığı 99-100 benim şuan 200 (ilk teşhis konduğunda 268 di)
anti ssa referans aralığı 19-21 benim şuan 24 pozitif
diğer tüm testlerim negatif benim dkt görüşmelerim iyi geçiyor bence soru sormaktan çekinme ısrar et cevaplat aynı dkt gidiyoruz seninle evet cevaplamıyor ama ısrar et sonuçta özel olarak gidiyoruz
inşallah herşey güzel olur ve hep negatif görürüz..