arkadaşlar bende sürekli yorgunluk eklem ağrıları sabah kalktığımda bütün eklemlerim şişiyor ve ağrıyor çaydanlığı kaldırmakta bile güçlük çekiyorum.bütün gece taş taşımışım gibi yorgun uyanıyorum.bu şikayetlerim uzun süredir vardı.fakat geçen bahar aylarında nefes sıkışmasından dolayı bööle diafram sıkışması gibi nefesim kesiliyordu bi anda bu sebepten doktora gittim kan tahllilleri filan istedi trombositlrim plt 109 çıktı.daha sonra ara ara hep bu tahlilleirmi yaptırdım trombositim hep sınırın altında.çok sık hasta olurum.ağzımda sürekli aft çıkıyor bazen o kadar çok aft oluyorki yemek yiyemiyorum günlerce.ateşim çıkıyor hastalanıyorum fakat doktor bakteriyel birşey yok diyor.yani antibiyoikler fayda etmiyor.zaten 2 gece ateşleniyorum sadece ateş düşürücü kullanmamla geçiyor.fakat ben hiç güneşe çıktıktan sonra ateşim çıkığının farkına varmamıştım burayı okuyana kadar ne zaman tatile gitsem orda hastalanıyorum.bunu doktorumasöylemedim bi de ağzımdaki yaraları.yeni gittim doktora bunları anlattım benden sle şüphesiyle tahlilistedi.yarın kan vericem cerrahpaşada aslında çok korkuyorum bu gece uyuyamıcaam.bilmiyorum sizde nasıl belirtiler vardı ben mi abartıyorum.ama geçen hafta bütün vücudumun eklemlerinin sızlaması yattoğım yerden ağladım sonrada ateşimçıktı zaten acaba ondan mı oluyor ben anlayamıoyrum artık.çoğu doktor bişeyin yok diyor yolluyor ama o ağrıları ben çekiyorum.gencim yaa hastalık hastası muamelesi yapıyorlar ama şimdi gittiğim romatolog benim derdimi anladı en azından.heran dizlerin ayklarının ellerinin sızlaması öldürüyor.hele ara ara tek bi bölgeye giren ağrı.bilmiyorum sizinde böyle mi.bana biraz yardımcı olun lütfen biraz yaşadıklarınızı anlatın yalvarıyorum....