• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri slavemastr gelınlıgi

slavemasterr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
377
46
53
Zonguldak
kızar bu da benım gelınıgım olack ınsallh.daha sadec olcu verdım ocak ayının otaları gııdıkımı baslayacak.altı ustu anı resımdekı gıbıolacaksadece dıger rımdekı ıbı askıları olacak .bakın bakalım nsıl bulacaksınız
$4.jpg $09A.jpg $tumblr_mcoy36Yq9Z1rrx8tho1_400.jpg

Son düzenleme:
kızlar sıze bır soru.gelınlık dedıgın beyaz olur derler ama beyazı mı kırık beyazmı karar veremedım.sızce hangısı beyazmı?kırık beyazmı?

Yahu o beyaz olur dedikleri sarı olmaz, kırmızı olmaz manasında. Kırık beyaz da beyazın tonudur, krem de, hatta yanına çiğ beyaz koymazsan ekru bile. Bembeyaz zaten çok çiğ durur, en azından kırık beyaz olmalı.

Ben de askıları çok beğendim :16: Apolet tarzında da olabilir ve çok hoş durur. Benim tarzım olmayan şey etek kısmı :18:
Bir de birşey sormak istedim, saçların ne renk.?

Son düzenleme:
kızlar sıze bır soru.gelınlık dedıgın beyaz olur derler ama beyazı mı kırık beyazmı karar veremedım.sızce hangısı beyazmı?kırık beyazmı?

gelinlik modeli çok güzel askıda süper bi hava katar diye düşünüyorum, benim tercihim kırık beyazdan yana olmuştu, beyaz çok asil bir renk ama kabarık bir gelinlikte kırık beyaz daha hoş duruyor bence.

saclarım sarı canım
Sarıysa saçlar kesinlikle ve kesinlikle beyaz olmalı gelinlik diye düşünüyorum. :16: Muhteşem duruyor sarı saçta bembeyaz bir gelinlik. Daha geçenler de bir arkadaşım evlendi ve prensesler gibi mükemmel görünuyordu :16:
Senin için bir fikir olur diye fotoğraf bulmuştum $Adsız.png

Sarıysa saçlar kesinlikle ve kesinlikle beyaz olmalı gelinlik diye düşünüyorum. :16: Muhteşem duruyor sarı saçta bembeyaz bir gelinlik. Daha geçenler de bir arkadaşım evlendi ve prensesler gibi mükemmel görünuyordu :16:
Senin için bir fikir olur diye fotoğraf bulmuştum Eki Görüntüle 595585

tesekkurler canım.arkadasının ten rengı benımkınden koyu.benım saclar sarı ama kendımde beyaz tenlıyım.ama fıkırlerını degerlendırecegım.tesekkurler.bu arada yenı gelınlık fıkrım nasıl?

bence ilk gelinlik daha havalı daha hoş canım
2. modeldeki gelinlik tarzı bi ara çok modaydı o tarz abiyeler bile vardı hatta

tesekkurlercanım aslında bende askıdan cok hoslamıyorum ama askısız gıyme olanagım olmadıgı ıcın en uzel bole bı askı moelı bulabıldım.bakalım hele bı dıkılmeye baslasın duruma gore ayarlayacaz askı olaynı

Bence askı ayrı bir şıklık vermiş üstü sade ama askıyla daha bir bütün duruyor.Bir de askısız cok rahat edilmez gibime geliyor sürekli oynayacaksın ne de olsa :)

Back