Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uçuştan 24 saat önce check-in yapıyorum ve onu yazdırıyorum yani di mi? Çok teşekkürler Captain!aorobiletten almıştım. aynı mantık. bi sorun olmaz.
gelen onay bilet alımına dairdir ve yeterlidir. kontuar'a uğrayacaksanız (bagaj varsa herhangi bi çıktı almanıza gerek yok. rezervasyon no yeterli.)
kontuar'a uğramayacaksanız, sadece el bagajı varsa online check in ve mobil biniş kartı yeterli, çıktıya yine gerek yok. mobil biniş kartı olmayan bi yer ise online check in sonrası çıktı alabilirsiniz.
Uçuştan 24 saat önce check-in yapıyorum ve onu yazdırıyorum yani di mi? Çok teşekkürler Captain!![]()
Yok, 2-3 günlük bir seyahat olacak, sadece el bagajı alırım sanırım. Teşekkür ederim tekraraynen. internetten check in yapıyorsun. dediğim gibi el bagajı varsa telefona mobil biniş kartı göndermen yeterli. telefona gelen barkodu okutarak geçebiliyosun. bazı yerlerde (türkiyede doğu, dünyada afrika filan :) ) barkod okuma aparatı olmuyor. çıktı almak gerekiyor o zaman.
kabin bagajı varsa zaten kontuara uğrayacağın için check in yapmayabilirsin ama istediğin bi koltuk varsa yine de yap önceden.
Olmuyor, aynı bileti acenteden kesiyor sonra thy de sorgularsan görüyorsun. AMA orada benim kredi kartımı kopyaladılar!
10.000 TL'ye yakın çekim yapıldı sonraki gün, asla sanal kart olmadan kredi kartı bilginizi vermeyin ya da verdiyseniz hemen uygulamadan web çekime kapatın.
Skyscanner üzerinden çok bilet aldım. Hiçbir sorun olmadı. O tarih için en uygun biletleri sıralıyor ve seçtiğin bileti sen o firmanın resmi sitesinden alıyorsun. Bende hep böyle oldu, skyscanner üzerinden satın alım işlemi olmadı sadece uygun biletleri gösterdi. Çıktıya da gerek yok eskide kaldı artık mobil barkodla geçiyorsunuz.
Ben de skyscanner ı çok kullananlardanım şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım gelinelde sadece el bagajım oluyor bu check in için havaalanlarında makine oluyor ya oradan yapıyorum ben onlar hazır bileti veriyor zaten hızlı ve kolay tckn yetiyor ya da rezervasyon numarası sonra dümdüz uçağa
Yönlendirdiği site üzerinden yaptım, daha önceki alımlarımda hiçbi şey olmamıştı ama sonuncusu böyle oldu maalesef. Banka sürecini kısmen hallettim o ayrı bir konu. Ama dikkat edin sadece. Check ine gelince, uçuştan önce yapıp mobil boarding alıyorum. Sorun olmaz, hangi firmadansa bilet arayıp ordan teyit edersiniz.Hadi yaa? 1o bin!!! Banka iadesi alabildiniz inşallahSiz direkt site üzerinden mi ödeme yapmıştınız ki? Çook teşekkürler uyarınız için de :)
Evet denedim. Dediğiniz gibi firmanın sayfasına yönlendiriyor. Çok teşekkürler :
Aaa o kadar çok uçtum ama hiç check in makinesi kullanmadım. Mutlaka bakıcam bu sefer. Cehalet tavanÇok teşekkürler. :))
Hakkaten çok sinir bozucu. Az bi meblağ değil. İnsanın içine oturur. İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsınız. Yorumlarınız için tekrar teşekkürler :)Yönlendirdiği site üzerinden yaptım, daha önceki alımlarımda hiçbi şey olmamıştı ama sonuncusu böyle oldu maalesef. Banka sürecini kısmen hallettim o ayrı bir konu. Ama dikkat edin sadece. Check ine gelince, uçuştan önce yapıp mobil boarding alıyorum. Sorun olmaz, hangi firmadansa bilet arayıp ordan teyit edersiniz.
aldım sorun olmadı size e mail ile bilgilendirme geliyor, uçuş günüde uçuş bilgileriniz tele msj olarak geliyor...Merhaba arkadaşlar,
Skyscanner'dan yurtdışı uçak bileti alıyor musun? Sorun oluyor mu?
Bir de uçuş mail yoluyla gelen onay yeterli midir? Yoksa THY den mesela bilet çıktısı almak gerekli mi?
Ben de sorudan otlanmaya geldim, online bilet alıp çıktısız binebiliyormuşuz sanırım değil mi![]()
Çok teşekkürleraldım sorun olmadı size e mail ile bilgilendirme geliyor, uçuş günüde uçuş bilgileriniz tele msj olarak geliyor...
Oh harikaymış tamam teşekkür ederiimm
Yes! Check in yapıp onun ya mobil uygulama olarak indirdikten ya da yazdırdıktan sonra. Check-in siz olmaz![]()
Rica ederim. Keyifli gezmelerOh harikaymış tamam teşekkür ederiimm![]()
Size de boool keyifli gezmelerRica ederim. Keyifli gezmeler![]()