• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

skyeed Meme Estetiği - Revizyon

benim doktor ismi belirtmem çok doğru olmaz diye düşünüyorum çünkü olumsuz konuşuyorum karalamak gibi olabilir. kimseye böyle bir şey yapmış olmak istemem. aşaıya iner diyor ama inşallah dediği gibi olur çünkü böyle yaşayamam çözüm bulmak zorunda kalırım. ne kadar aşağıya iner ki protez anlamıyorum şu anda. mecburen bekleyeceğim 3 ayın dolmasını, olmadı başka doktora giderim ikinciye aynı kişiye güvenemem. üffff çok can sıkıcı ya. neler hayal etmiştim oysaki.... bu şekilde dar ya da yakası biraz açık bir şey bile giyemem...

benim doktor ismi belirtmem çok doğru olmaz diye düşünüyorum çünkü olumsuz konuşuyorum karalamak gibi olabilir. kimseye böyle bir şey yapmış olmak istemem. aşaıya iner diyor ama inşallah dediği gibi olur çünkü böyle yaşayamam çözüm bulmak zorunda kalırım. ne kadar aşağıya iner ki protez anlamıyorum şu anda. mecburen bekleyeceğim 3 ayın dolmasını, olmadı başka doktora giderim ikinciye aynı kişiye güvenemem. üffff çok can sıkıcı ya. neler hayal etmiştim oysaki.... bu şekilde dar ya da yakası biraz açık bir şey bile giyemem...

geçmiş olsun, meme ucundanmı oldu ameliyatınız, meme ucu yönteminde bu tarz asimetriler yaşanabiliyor

eğerki meme altından olmuşsanız ikinci operasyonla düzeltilir, çok dert etmeyin, asıl sorun protezleri aşağıda meme uçları yukarıda olanların işi daha zor malesef, benim tek göğsümde olmuştu söylediğim durum, sizin protezler yukarıda kalmış iyi yerleştirilmemiş demektir, nette böyle resimler görmüştüm

aman ha aynı doktora gitmeyin, bi kerede yapamayan ikinciyide yapamıyor bizzat yaşadığım gibi forumdada bi sürü örneğini görüyoruz işte, paranızıda isteyin aksi taktirde yasal olarak dava açtığınızda zaten davayı kazanacağınız için paranızı alacaksınız,veremem fln derse bunu bildiğinizide hatırlatın, ben almıştım paramı iade, aldığınız paraylada düzelttirin derim ben

şu anda yeni olduğu için bekliyorum belki gerçekten dediği gibi zamanla protez yerleştikçe normale dönecek olabilir, ben hassas ve sabırsız davranıyor olabilirim. doktoruma da güveniyorum vardır bir bildiği, zaman çabuk geçsin yerleşsinler şunlar yerine biran önce :(((

meme altı kesisi ile oldu evet gerekirse düzeltilmesinin zor olmamasına sevindim. gerçi ben birincisinde de son anda korkudan vazgeçiyordum. kızlar ben kendimi çok sorguluyorum acaba saçma bir şey mi yaptım olduğum halimle kalmalıydım doğalı değiştirmek hataydı diye. ama bir çok krem vs. denedim işe yaramadı. bir anda karar verdim ve yaptırdım. ameliyat psikolojini atamadığım için mi böyle düşünüyorum sonuçta gerçekten istiyordum.

ameliyatımın üstünden 10 ay geçti ve ben şu anda iyiki yaptırmışım diyorum. herşey çok yolunda ve güzel. çok memnunum şu anda :)))) ihtiyacı olanlara öneririm...

merhaba skyeed. sanırım aynı doktora ameliyat olmuşuz ve okuduklarım karşısında dehşete düştüm.
lütfen bu mesajımı gör ve cevap ver olur mu. şuan çok karmaşık duygular içindeyim. 1 ay oldu ameliyat olalı. bugün elime garip bişe geldi. böyle bastırınca pıt diye geri atan birşey. sanki protez katlanmış gibi tarif edemiyorum. doktoru aradım pazartesiye kadar müsait değilmiş hava kabarcığıdır dedi.ama içim hiç rahat etmedi. kapsül olup olmadığını nasıl anlayabilirim. 1 ayda kapsül oluşur mu. dıştan bi görüntü yok sadece dokununca hissediyorum. göğsümün iç tarafında yan tarafta. lütfen beni aydınlat çok paniğim şuanda

Back