• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

skyeed Meme Estetiği - Revizyon

Anladım canım tekrardan geçmiş olsun,zor bir evre geçirmişsin gerçekten..2ay gibi bir sürede gögsünün gerçek hali ortaya çıkmaz,hiçbir doktorda bu süre içinde tekrar ameliyat etmek istemez.En az 6 ay geçmesini ister gerçekten ne durumda oldugunu anlamak için ama sen bilirsin tabi.2 ay geçsin duruma göre tekrar degerlendirirsin doktorla beraber.Birkaç doktora gidip fikir almanı öneririm tabi,hangi doktor sana mantıklı gelirse ona ameliyat olmanı öneririm..Allah yardımcın olsun canım..

tesekkurederım :51:

canım cok gecmıs olsun.canım doktorunun adını yazsan ıyı olur bence.bilsın herkes.bence sen baska bır doktora muayene ol.o daha gercekcı bır cvp verırır.resım ekledıysen album yaptıysan bakarız.ınsallah ıyı olursn seker

aynen canım bende araştıran biri olarak arkadaşa katılıyorum lütfen bu doktorun adını yaz rica ediyorum verdiğin paraya çektiğin ızdıraba umutlarına yazık senin yerinde olsam bunun onun hatası olduğunu ve düzeltmesi gerektiğini üstüne basa basa söylerdim yazık değilmi bunu muaynelerde anlaması ve kontrol altına alması gerekirdi neyse çok geçmiş olsun şimdiki ameliyatında normaldir sanırım iner inşallah belki silikon yukarda olduğu içindir daha çok çok geçmiş olsun

aynen canım bende araştıran biri olarak arkadaşa katılıyorum lütfen bu doktorun adını yaz rica ediyorum verdiğin paraya çektiğin ızdıraba umutlarına yazık senin yerinde olsam bunun onun hatası olduğunu ve düzeltmesi gerektiğini üstüne basa basa söylerdim yazık değilmi bunu muaynelerde anlaması ve kontrol altına alması gerekirdi neyse çok geçmiş olsun şimdiki ameliyatında normaldir sanırım iner inşallah belki silikon yukarda olduğu içindir daha çok çok geçmiş olsun

pardon tüm mesajları okumadan atlamışım sinirden son durumunu bildir canım neolur doktorun isminide ver ya ben o doktora gidersem yada başkası:43: kadıköye yakın değildir umarım göztepe cadde :1:

pardon tüm mesajları okumadan atlamışım sinirden son durumunu bildir canım neolur doktorun isminide ver ya ben o doktora gidersem yada başkası:43: kadıköye yakın değildir umarım göztepe cadde :1:

merhaba canım..
son olduğum yani 3.ameliyattahiç ama hiç başarılıolamadı.
meme uçları aşağıda protez yukarda bimeme ucu çok kötü buruşburuş ..
dikmeyibile becerememiş inanamazsınız amelıyatta hangi psikolojiyle calısıyo cok merak ediyorum.
cadde de yeri kadın doktor.ozelden mesaj atarım adını.

merhaba canım..
son olduğum yani 3.ameliyattahiç ama hiç başarılıolamadı.
meme uçları aşağıda protez yukarda bimeme ucu çok kötü buruşburuş ..
dikmeyibile becerememiş inanamazsınız amelıyatta hangi psikolojiyle calısıyo cok merak ediyorum.
cadde de yeri kadın doktor.ozelden mesaj atarım adını.
canım özelden mesaj atmışsın doktorunun adını tahmin etmiştim caddede okadar ün yapmış bi doktor çok şaşırdım şahsen ben gitmeyi bilşe düşünüyodum sırf bayan olduğu için çekiniyorum çünkü bukadar sorun yaşamışsın okuyunca şevkim kırıldı ama şunu anladım kesinlikle bayanlar başarısız bu konuda erkeklere nazaran hayırlısı olsun inşallah daha iyi olur herşey düzelir diycem ama yaşadıkların çok ağır ne derece teselli olur bilemem tabi söylediklerimiz iyi haberlerini bekliyoruz inşallah ben aykut mısırlıoğluna gidicem kadıköyde bi bilgin varsa paylaşırsan sevinirim tecrübeler çok önemli bu konuda çok zor bi kararmış bunu anladım sevgiler canım

Yazık ikimizide dogramıs bu dr. Mutlu olmak icin girdigmz operasyondan yazkki mutsuz cıktık.. Bu dr nasıl olurda insanlarn hayatlarnı mahveder. Bu foruma gelicek baska magdurlari daha olucak mutlaka:18: allah o sahısn eline bıcagına gidipte dusurmesn :18:

Yazık ikimizide dogramıs bu dr. Mutlu olmak icin girdigmz operasyondan yazkki mutsuz cıktık.. Bu dr nasıl olurda insanlarn hayatlarnı mahveder. Bu foruma gelicek baska magdurlari daha olucak mutlaka:18: allah o sahısn eline bıcagına gidipte dusurmesn :18:

Nasıl üzüldüm anlatamam canım ya,Allah böyle doktorlar la karşılaştırmasın kimseyi.Ama var böyle doktorlar ben, 1 2 doktorun yaptığı ameliyat sonuçlarını gördüm canlı çok kötüydü canım,ve onlar adına üzüldüm:14:İnşallah en kısa zaman da mutlu olacağın sonucu görürsün arkadaşım:16:

Nasıl üzüldüm anlatamam canım ya,Allah böyle doktorlar la karşılaştırmasın kimseyi.Ama var böyle doktorlar ben, 1 2 doktorun yaptığı ameliyat sonuçlarını gördüm canlı çok kötüydü canım,ve onlar adına üzüldüm:14:İnşallah en kısa zaman da mutlu olacağın sonucu görürsün arkadaşım:16:

Mutlu olacagım sonucu gormek pahasna olsada ücüncü bir islem icin kendimi hazr hissetmiyorum yada korkuyorum karmasık duygular icindeym cok uzucu gunler gecrdm su gecen yılımı hatrlamak istemiyorm ciddi anlamda uzdu beni bu dr denen kadn. Aynaya baktıgmda dusagirdigmde suratm asılıyor birde soyle bir durum varki esimle birlikte oldugumda ısıkları kapatmak zorunda kalmak cok kotu ya. Neysr elbet karsıma cıkıcak guvenebilecegm isinn ehli bir doktor:50: bu arada iyi niyetn yorum icin sonsuz sevgiler arkasım

Mutlu olacagım sonucu gormek pahasna olsada ücüncü bir islem icin kendimi hazr hissetmiyorum yada korkuyorum karmasık duygular icindeym cok uzucu gunler gecrdm su gecen yılımı hatrlamak istemiyorm ciddi anlamda uzdu beni bu dr denen kadn. Aynaya baktıgmda dusagirdigmde suratm asılıyor birde soyle bir durum varki esimle birlikte oldugumda ısıkları kapatmak zorunda kalmak cok kotu ya. Neysr elbet karsıma cıkıcak guvenebilecegm isinn ehli bir doktor:50: bu arada iyi niyetn yorum icin sonsuz sevgiler arkasım

Allah yardımcın olsun.. İnş. en kısa zamanda memelerinde moralinde istediğin gb olur..

slm lar bir ay sonra ameliyat olacak biri olarak çok üzüldüm talihsizliğine ve tedirgin oldum açıkcassı.çokkk geçmiş olsun dileklerimi kabul et lütfen en kısa zamanda herşey gönlünce olur inşallah cnm:16:

skyeed cnm geçmiş olsun çok üzüldüm :5:
biz seninle yakın zamanlarda ameliyat olmuştuk geçen arkadaşlık listemi düzenlerken seni görünce nerelerde bu kız demiştim demekki sorun yaşıyormuşsun :50: inşallah düzelir cnm üzme kendini ne yazıkki herkes memnun kalamıyor bu ameliyat sonrası

canım cok geçmiş olsun inş.bundan sonra daha güzel ve istediğin gibi olur.allah yardımcın olsun

canım mesaj attım sana..
gercekten bi ameliyat daha goz onune almak risk.kolay diil gercekten bıcak altına yatmak ben hic düsünmeden tekrar oldum düsünseydım bahaneler bahaneler olamazdım ama hayatımın en korkunc zamanlarını yasadım lokalle oldu ve cok fazla halüsünasyon gordum korkunctu.uyanık olup gorup duyup konusamamak. henüz cok yeni 10 gün falan oldu.nete girmiyorum fazla gec gordum mesajını.

canım mesaj attım sana..
gercekten bi ameliyat daha goz onune almak risk.kolay diil gercekten bıcak altına yatmak ben hic düsünmeden tekrar oldum düsünseydım bahaneler bahaneler olamazdım ama hayatımın en korkunc zamanlarını yasadım lokalle oldu ve cok fazla halüsünasyon gordum korkunctu.uyanık olup gorup duyup konusamamak. henüz cok yeni 10 gün falan oldu.nete girmiyorum fazla gec gordum mesajını.

4. Kez nasıl guvenrsn. Ben bu kotu durumumla 11 aydır bekliorum. Nie acele ettin bitanem. Tahmin ediorum pskolojni o halinle caresz ortada kalmak acı verici uzucu. Umarm bu defa basarılı olmustur

canım mesaj attım sana..

mrb. aradan bir kaç ay geçmiş göğüs uçların yukarıya çıktı mı bende de aynı durum var yani göğüs uçlarım aşağıda kalıyor ağağı bakıyor sinir bozucu bir durum, doktor yukarıya çıkacak diyor ama inşallah öyle olur. cevaplarsan çok sevinirim.

Back