Anladım canım tekrardan geçmiş olsun,zor bir evre geçirmişsin gerçekten..2ay gibi bir sürede gögsünün gerçek hali ortaya çıkmaz,hiçbir doktorda bu süre içinde tekrar ameliyat etmek istemez.En az 6 ay geçmesini ister gerçekten ne durumda oldugunu anlamak için ama sen bilirsin tabi.2 ay geçsin duruma göre tekrar degerlendirirsin doktorla beraber.Birkaç doktora gidip fikir almanı öneririm tabi,hangi doktor sana mantıklı gelirse ona ameliyat olmanı öneririm..Allah yardımcın olsun canım..
canım cok gecmıs olsun.canım doktorunun adını yazsan ıyı olur bence.bilsın herkes.bence sen baska bır doktora muayene ol.o daha gercekcı bır cvp verırır.resım ekledıysen album yaptıysan bakarız.ınsallah ıyı olursn seker
aynen canım bende araştıran biri olarak arkadaşa katılıyorum lütfen bu doktorun adını yaz rica ediyorum verdiğin paraya çektiğin ızdıraba umutlarına yazık senin yerinde olsam bunun onun hatası olduğunu ve düzeltmesi gerektiğini üstüne basa basa söylerdim yazık değilmi bunu muaynelerde anlaması ve kontrol altına alması gerekirdi neyse çok geçmiş olsun şimdiki ameliyatında normaldir sanırım iner inşallah belki silikon yukarda olduğu içindir daha çok çok geçmiş olsun
pardon tüm mesajları okumadan atlamışım sinirden son durumunu bildir canım neolur doktorun isminide ver ya ben o doktora gidersem yada başkasıkadıköye yakın değildir umarım göztepe cadde
canım özelden mesaj atmışsın doktorunun adını tahmin etmiştim caddede okadar ün yapmış bi doktor çok şaşırdım şahsen ben gitmeyi bilşe düşünüyodum sırf bayan olduğu için çekiniyorum çünkü bukadar sorun yaşamışsın okuyunca şevkim kırıldı ama şunu anladım kesinlikle bayanlar başarısız bu konuda erkeklere nazaran hayırlısı olsun inşallah daha iyi olur herşey düzelir diycem ama yaşadıkların çok ağır ne derece teselli olur bilemem tabi söylediklerimiz iyi haberlerini bekliyoruz inşallah ben aykut mısırlıoğluna gidicem kadıköyde bi bilgin varsa paylaşırsan sevinirim tecrübeler çok önemli bu konuda çok zor bi kararmış bunu anladım sevgiler canımmerhaba canım..
son olduğum yani 3.ameliyattahiç ama hiç başarılıolamadı.
meme uçları aşağıda protez yukarda bimeme ucu çok kötü buruşburuş ..
dikmeyibile becerememiş inanamazsınız amelıyatta hangi psikolojiyle calısıyo cok merak ediyorum.
cadde de yeri kadın doktor.ozelden mesaj atarım adını.
Yazık ikimizide dogramıs bu dr. Mutlu olmak icin girdigmz operasyondan yazkki mutsuz cıktık.. Bu dr nasıl olurda insanlarn hayatlarnı mahveder. Bu foruma gelicek baska magdurlari daha olucak mutlaka:18: allah o sahısn eline bıcagına gidipte dusurmesn :18:
Nasıl üzüldüm anlatamam canım ya,Allah böyle doktorlar la karşılaştırmasın kimseyi.Ama var böyle doktorlar ben, 1 2 doktorun yaptığı ameliyat sonuçlarını gördüm canlı çok kötüydü canım,ve onlar adına üzüldümİnşallah en kısa zaman da mutlu olacağın sonucu görürsün arkadaşım
Mutlu olacagım sonucu gormek pahasna olsada ücüncü bir islem icin kendimi hazr hissetmiyorum yada korkuyorum karmasık duygular icindeym cok uzucu gunler gecrdm su gecen yılımı hatrlamak istemiyorm ciddi anlamda uzdu beni bu dr denen kadn. Aynaya baktıgmda dusagirdigmde suratm asılıyor birde soyle bir durum varki esimle birlikte oldugumda ısıkları kapatmak zorunda kalmak cok kotu ya. Neysr elbet karsıma cıkıcak guvenebilecegm isinn ehli bir doktorbu arada iyi niyetn yorum icin sonsuz sevgiler arkasım
Nerdesnn arkadasmm sen yaa cok merak ediyorm
hüzünlügüsel sanırım seninde sorunlu geçmiş ameliyatın çokk geçmiş olsun sanada en kısa zamanda güzel sonuçlar diliyorum sizlere sağlıkla
Mutlu olacagım sonucu gormek pahasna olsada ücüncü bir islem icin kendimi hazr hissetmiyorum yada korkuyorum karmasık duygular icindeym cok uzucu gunler gecrdm su gecen yılımı hatrlamak istemiyorm ciddi anlamda uzdu beni bu dr denen kadn. Aynaya baktıgmda dusagirdigmde suratm asılıyor birde soyle bir durum varki esimle birlikte oldugumda ısıkları kapatmak zorunda kalmak cok kotu ya. Neysr elbet karsıma cıkıcak guvenebilecegm isinn ehli bir doktorbu arada iyi niyetn yorum icin sonsuz sevgiler arkasım
canım mesaj attım sana..
gercekten bi ameliyat daha goz onune almak risk.kolay diil gercekten bıcak altına yatmak ben hic düsünmeden tekrar oldum düsünseydım bahaneler bahaneler olamazdım ama hayatımın en korkunc zamanlarını yasadım lokalle oldu ve cok fazla halüsünasyon gordum korkunctu.uyanık olup gorup duyup konusamamak. henüz cok yeni 10 gün falan oldu.nete girmiyorum fazla gec gordum mesajını.
canım mesaj attım sana..
gercekten bi ameliyat daha goz onune almak risk.kolay diil gercekten bıcak altına yatmak ben hic düsünmeden tekrar oldum düsünseydım bahaneler bahaneler olamazdım ama hayatımın en korkunc zamanlarını yasadım lokalle oldu ve cok fazla halüsünasyon gordum korkunctu.uyanık olup gorup duyup konusamamak. henüz cok yeni 10 gün falan oldu.nete girmiyorum fazla gec gordum mesajını.
kas altından amelıyat olupta protezlerı yukarıda memeucu asagıya dogru kımse yok mu?
bılentanıyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?