- 21 Ağustos 2014
- 185
- 134
- 53
- Konu Sahibi gulay_gulay
-
Ahhh öyle bir cevap verdin ki nasıl kalkarım şimdi bu zeki cevabın altındanvalla benim kalbimin 1. cumhurbaşkanı ve hepimizin 12.cumhurbaşkanı 4
bu cümleden bunu çıkarmış olmanız komik....hep diyorlarda rte atatürkün yerine geçmek istiyo diye....ama kıyaslamaya ilk girenler de hep atatürkçü düşündüğünü sananlar..... 40gün ne söylerseniz o olurmuş ona göre
Ahhh öyle bir cevap verdin ki nasıl kalkarım şimdi bu zeki cevabın altındanders bir ATATÜRK ü iyi öğren ders iki Atatürk çülüğü iyi öğren ders 3 rte diğer 10 cumhurbaşkanı gibi gidicek nasıl hatırlsnacağı da malum.
Farkinda misn hep ayni cumleler dilinde kokusmus turkiye cirkef turkiye camur turkiye.ne diye yorum yapiyosun o vakit elin ABD sinde.haa erdogan a turkiye ye laf saymadan duramiyor musun git o vakit fettucilerin yanina hazir ordayken.kolkola verip beddua edin belki tutarSimdi anlayamayanlar icin ben su Yeni Turkiye konusunu biraz acayim.
Yeni Turkiye dediklerinde eger mevki makam sahibiysen yolsuzluk, hirsizlik, rusvet, rant icin ormanlari peskes cekme, yillarin teroristleri ile devletin basindakilerin elele agitlar yakmasi, aglasmasi, PKK bayraklarinla poz vermesi filan serbest..
Yolsuzluk, rusvet belgeleri filan ortaya cikar, ha bir de dinleme kasetleri filan ortaya cikarsa montajdi, santajdi demek ve sessizce isin ustunu ortmek serbest.. Arada Bayraktar gibi panige kapilip " Ben Erduvan ne dediyse onu yaptim, vallah sucsuzum, tuh keske yapmasaydim" diye korkudan cark edenler olursa "Host! Kes sesini! Biz simdi paralelin ustune atar, gerekirse Suriye ile de bir savas patlatir orteriz, telasa gerek yok, Aziz Nesini hatirlasana, ne demisti" diyerek susturup, hukuk adalet ve yargiyi hallac pamugu gibi lime lime ederekten ve binlerce yargi ve yurutme mensubunu islerinden surerekten pisliklerinin ustunu ortup halkinin alkislari arasinda yola devam edenlerin Turkiyesi.. Oyle ki Suriye ile savas cikarmak icin Suleyman Sah Turbesini bombalayip icindeki 25 Turk askerini sehit etmeyi planladiklari ortaya ciktiginda inkar etmek yerine "Danistayi bile dinlemisler!" diye yaygara kopartan aymazlarin Turkiyesi... Oyle bir Turkiye ki bunlar hala koltuklarinda oturabildikleri yetmiyormus gibi oylarini da arttirabiliyorlar, oyle bir halkin olusturdugu Turkiye iste Yeni Turkiye dedikleri... Eski Turkiyede bu skandallar on hukumet yikacak guce sahipken hic kimsenin ses cikaramadigi, basroldeki adamin da Cumhurbaskani secildigi bir Turkiyedir bu. O yuzden iste bu camurdan, cirkeften ve kokusmusluktan yarattiklari Yeni Turkiye'nin de ilk Cumhurbaskanidir kendileri. Eski Turkiyede boyle bir adam Cumhurbaskani secilemezdi de ondan... Yeni Turkiyenin, kurdugu Yolsuzluklar Cumhuriyetinin ilk saibeli Cumhurbaskanidir kendisi... Sky'in hakki var yane...
burda gösterdiği aktiviteyi bedduaya harcasa belki bişiler olur...akıl edemedi zaar...Farkinda misn hep ayni cumleler dilinde kokusmus turkiye cirkef turkiye camur turkiye.ne diye yorum yapiyosun o vakit elin ABD sinde.haa erdogan a turkiye ye laf saymadan duramiyor musun git o vakit fettucilerin yanina hazir ordayken.kolkola verip beddua edin belki tutar
Farkinda misn hep ayni cumleler dilinde kokusmus turkiye cirkef turkiye camur turkiye.ne diye yorum yapiyosun o vakit elin ABD sinde.haa erdogan a turkiye ye laf saymadan duramiyor musun git o vakit fettucilerin yanina hazir ordayken.kolkola verip beddua edin belki tutar
Beddua etmeyi size biraktim, ne de olsa benden kat be kat inanclisiniz ya.. Benim olmayan dinimdeki inancima gore beddua etmek belayi davet etmekle esdeger.. Sen akil edebildigine gore ve dininde serbest olduguna gore kendin kullan bedduayi. Benim kalemim (klavyem) karsimdakini guldurmeye de aglatmaya da yeter, tepkilerinizden belli oluyor. Soylediklerime itiraz eden yok, kullandigim kelimeler batmis sadece..burda gösterdiği aktiviteyi bedduaya harcasa belki bişiler olur...akıl edemedi zaar...
Turkiye Erdogan dan once mukemmeldi zaten de mi? He hYazdiklarimdan rahatsiz oluyorsun galiba.. Yanlis adres... Yapanlardan ve Turkiyeyi bu hale getirenlerden rahatsiz olman lazimdi halbuki.. ABDyeyim, evet... Turkiye'de 17 Aralikta ve sonrasinda olan biten hersey Amerikan basininda ve dahi dunya basininda "CORRUPTION IN TURKEY" diye verildi. Corruption= yolsuzluk, curume, kokusma. Dunya bu tur olaylari kokusmusluk olarak adlandiriyor, sen begenmedin diye kokusmuslugun tanimini "gulluk gulistanlik" olarak mi degistirecegiz yani? Valla hayret ediyorum, su Erdogan'in secmeni bile ayni kafadan, yolsuzlugu mesru hale getirenleri korumak ve desteklemek serbest, dile getirenler ise suclu.
Beddua etmeyi size biraktim, ne de olsa benden kat be kat inanclisiniz ya.. Benim olmayan dinimdeki inancima gore beddua etmek belayi davet etmekle esdeger.. Sen akil edebildigine gore ve dininde serbest olduguna gore kendin kullan bedduayi. Benim kalemim (klavyem) karsimdakini guldurmeye de aglatmaya da yeter, tepkilerinizden belli oluyor. Soylediklerime itiraz eden yok, kullandigim kelimeler batmis sadece..
Yoo yazdiklarndan rahatsz olmadim zira kendin calip kendin oynuyorsun zaten.ama her yazinda istisnasz' kokusmus' kelimesi var da merak ettim yeni mi ogrendin bu lafi litaturune yeni mi aldin.Turkiye yi dert etme kendine hic olmadgi kadar huzurlu ve refah.bosuna kendini paraliyosun millet kör degil ya kimden memnunsa onu getirir basa.bunun adina da demokrasi derler sekerim.hayir hasta duseceksin psikolojini bozmusun zaten bak elin memleketnde.iyisi mi biraz antidepresan al.10 agustos u atlamamissn yazik.Bu hasetlik seni oldurur benden demesiYazdiklarimdan rahatsiz oluyorsun galiba.. Yanlis adres... Yapanlardan ve Turkiyeyi bu hale getirenlerden rahatsiz olman lazimdi halbuki.. ABDyeyim, evet... Turkiye'de 17 Aralikta ve sonrasinda olan biten hersey Amerikan basininda ve dahi dunya basininda "CORRUPTION IN TURKEY" diye verildi. Corruption= yolsuzluk, curume, kokusma. Dunya bu tur olaylari kokusmusluk olarak adlandiriyor, sen begenmedin diye kokusmuslugun tanimini "gulluk gulistanlik" olarak mi degistirecegiz yani? Valla hayret ediyorum, su Erdogan'in secmeni bile ayni kafadan, yolsuzlugu mesru hale getirenleri korumak ve desteklemek serbest, dile getirenler ise suclu.
Beddua etmeyi size biraktim, ne de olsa benden kat be kat inanclisiniz ya.. Benim olmayan dinimdeki inancima gore beddua etmek belayi davet etmekle esdeger.. Sen akil edebildigine gore ve dininde serbest olduguna gore kendin kullan bedduayi. Benim kalemim (klavyem) karsimdakini guldurmeye de aglatmaya da yeter, tepkilerinizden belli oluyor. Soylediklerime itiraz eden yok, kullandigim kelimeler batmis sadece..
Evet yav, imzalar gorunmez olmus gene...Nasıl öfkelenmem düşündükçe memleketimi
Çırpınıyor ayakları altında bir avuç hergelenin
Turkiye Erdogan dan once mukemmeldi zaten de mi? He h
Yoo yazdiklarndan rahatsz olmadim zira kendin calip kendin oynuyorsun zaten.ama her yazinda istisnasz' kokusmus' kelimesi var da merak ettim yeni mi ogrendin bu lafi litaturune yeni mi aldin.Turkiye yi dert etme kendine hic olmadgi kadar huzurlu ve refah.bosuna kendini paraliyosun millet kör degil ya kimden memnunsa onu getirir basa.bunun adina da demokrasi derler sekerim.hayir hasta duseceksin psikolojini bozmusun zaten bak elin memleketnde.iyisi mi biraz antidepresan al.10 agustos u atlamamissn yazik.Bu hasetlik seni oldurur benden demesi
Valla siz olmezseniz bana birsey olmaz Amerika'da.. Millet kor mu degil mi pek emin degilim... Ne guzel ayakkabi kutulari milyarlarca euro filan ortaliklara sacilmaya baslamisti... Hic olmazsa yetimin hakki ait oldugu yere donuyordu, yani devletin kasasina.. Birilerini zengin edecegine yol, su, elektrik olsun diye.. Pat diye bir emirle bu operasyonlar durdurulup gene pat diye bir emirle paralari ifsa edenlerin hepsi, butun savcilar suruldu, belgeler ellerinden alinip yok edildi ki pislikler daha fazla ortaliga sacilmasin, ustune de olu topragi serildi. Sizin koyde buna aklanmak mi diyorlar yoksa? Hala adama oy veriyorsaniz ne demeli bilemedim. Ben kokusmusluk kelimesini yeni ogrenmedim, yillardir bilinen bir terim, bir ulkede yolsuzluk ve rusvet ayyuka cikmissa, devlet eliyle de mesrulastiriliyorsa o ulke kokusmustur. Sayemde sen de ogrenmis oldun, fena mi oldu yani?
hukumeti cokertmeye calisan hain planlar ise yaramadi ondan mi bu huznun? yine soyluyorm bak kendine dert etme buralari ha cok dusunuyorsan gel ulkene biseyler yap.proje fikir uretemeyen chp ye gir nasilsa politikanz ayni takili plaksiniz zaten doner durursunz.Valla siz olmezseniz bana birsey olmaz Amerika'da.. Millet kor mu degil mi pek emin degilim... Ne guzel ayakkabi kutulari milyarlarca euro filan ortaliklara sacilmaya baslamisti... Hic olmazsa yetimin hakki ait oldugu yere donuyordu, yani devletin kasasina.. Birilerini zengin edecegine yol, su, elektrik olsun diye.. Pat diye bir emirle bu operasyonlar durdurulup gene pat diye bir emirle paralari ifsa edenlerin hepsi, butun savcilar suruldu, belgeler ellerinden alinip yok edildi ki pislikler daha fazla ortaliga sacilmasin, ustune de olu topragi serildi. Sizin koyde buna aklanmak mi diyorlar yoksa? Hala adama oy veriyorsaniz ne demeli bilemedim. Ben kokusmusluk kelimesini yeni ogrenmedim, yillardir bilinen bir terim, bir ulkede yolsuzluk ve rusvet ayyuka cikmissa, devlet eliyle de mesrulastiriliyorsa o ulke kokusmustur. Sayemde sen de ogrenmis oldun, fena mi oldu yani?
Dogru soze ne denir... cok haklisiniz.. Gercekleri soyleyince haset falan oluyoruz, mantiga bakar misiniz? sanki paralardan bana koklatmadilar diye yazip duruyorum burada..Davul bile dengi dengine çalar demişler,boşverin.Aynı dili konuşamayan,aynı yüreği taşıyamayan bir güruh var karşınızda.Onlara bir şeyler öğretebilmek,akıl tutulmalarını sona erdirebilmek deveye hendek atlatmaktan çoook daha zor.Bin deve atlar o hendekten de,bu güruhtan bir kişi anlayışlarına bir gram ilave edemez.
Ayakkabi kutularindan cikan 4.5 milyon euro... Biz mi koymustuk bu paraciklari oraya, afbuyur? Hani Imam Hatiplere yardim mi ne yapacaklarmis ya, oyle aciklamislardi, kendilerinin oldugunu inkar eden mi olmus? Biz mi dedik Bayraktar'a sucu Erdoganin ustune at diye, onlar en samimi arkadaslar degil mi senelerdir? Hatta dunur de oluyorlar galiba... Onun hain planlari miydi yoksa? Sen ne yapiyorsun ulken icin, yolsuzluklari rusvetleri desteklemek disinda? Senden iyisini yaptigimi dusunuyorum. Sayemde bir kac kisinin gozu acilmistir belki, kimbilir?hukumeti cokertmeye calisan hain planlar ise yaramadi ondan mi bu huznun? yine soyluyorm bak kendine dert etme buralari ha cok dusunuyorsan gel ulkene biseyler yap.proje fikir uretemeyen chp ye gir nasilsa politikanz ayni takili plaksiniz zaten doner durursunz.
Ayakkabi kutularini dolduranlari da biliyorz sukur.simdi desem ki cemaatle yakinligi bilinen akp milletvekili huseyin burge nin oglu ve gokhan sukur tarafndan kurulan kumpas ve daha ne dolaplar.anlatmaya degmz anlamazsnn cunku.ezbere konusmk daha iyidr herhal.evet parmak yormaya degmez.ulkemi sevdgm icin her zamn erdogani da desteklicem.bi kosede Erdogan gitsin de ulke batsa da olur diyip el ovusturp bekle sen de.ordan oturup saygisz tavirlar sergilemkle kimseye bisey ogretemzsn ayrica.ha senin kafandakiler saksaklar seni o kadarAyakkabi kutularindan cikan 4.5 milyon euro... Biz mi koymustuk bu paraciklari oraya, afbuyur? Hani Imam Hatiplere yardim mi ne yapacaklarmis ya, oyle aciklamislardi, kendilerinin oldugunu inkar eden mi olmus? Biz mi dedik Bayraktar'a sucu Erdoganin ustune at diye, onlar en samimi arkadaslar degil mi senelerdir? Hatta dunur de oluyorlar galiba... Onun hain planlari miydi yoksa? Sen ne yapiyorsun ulken icin, yolsuzluklari rusvetleri desteklemek disinda? Senden iyisini yaptigimi dusunuyorum. Sayemde bir kac kisinin gozu acilmistir belki, kimbilir?
Nasıl öfkelenmem düşündükçe memleketimi
Çırpınıyor ayakları altında bir avuç hergelenin
Nazım Hikmet sanki şu yaşadığımız günler için söylemiş.Bu konu ancak bu kadar güzel ifade edilebilirdi. Teşekkür ederim
Tarih tekerrürdür. İnsanlar tarihten ibret alsalardı tarih tekerrür etmezdi.Nazım Hikmet sanki şu yaşadığımız günler için söylemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?