- Konu Sahibi gulay_gulay
yakında yeni türkiye'nin ilk peygamberi de olacak allahn izniyle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı.benim kalbimin 1. cumhurbaşkanı
''Bugünlere nasıl geldiğimizi unutuyorlar'' demişiniz. Bugünlere bizi RTE mi getirdi. Utanmasalar İstanbul'u da o fethetti diyeceklerBu kadar saçmalığa rağmen hala nankörlük ediliyor ya hala bugünlere nasıl geldiğimiz unutuluyor ya ben artık diyecek bir şey bulamıyorum..
Bir hadisi şerif var "Milletler hakedildikleri üzere yönetilirler" diye, bu insanlara savaş da hak, toprağının elden gitmesi de hak da AllAH'IM BEN YAŞ TARAFTAYIM BENİ MUAF TUT NOLUR
Yanlış anladınız tam tersi manada yazmıştım..''Bugünlere nasıl geldiğimizi unutuyorlar'' demişiniz. Bugünlere bizi RTE mi getirdi. Utanmasalar İstanbul'u da o fethetti diyecekler
Yanlış anladınız tam tersi manada yazmıştım..
Yeni Türkiye ne ya? Bana biri bu yeni Türkiye saçmalığının anlamını söyleyebilir mi? Yeni olan ne?
Ben yanlış anlamışım o zaman ama cidden çok üzülüyorum yaBiliyorum. Doğru teşhisinizin üzerine birşeyler yazmak istemiştim
senin gibi düşünmediğim için mi kalbim fesat?pardon siz kimsiniz kalp doktoru mu?
valla benim kalbimin 1. cumhurbaşkanı ve hepimizin 12.cumhurbaşkanı kabullenseniz iyi olur.....sindirmesi zor olacak sanırım ama gerçeklerden kaçamazsın yüzleş... öle sağa sola saldırmayla olcek iş değil
Ben yanlış anlamışım o zaman ama cidden çok üzülüyorum ya
Yazmışlar bir senaryo oynayıp duruyorlar ben inananlara inanamıyorum azıcık oku azıcık kafanı çalıştır ne olup bittiğini anlaman için yeterli zaten ama ben artık anladım ki okumak anlamak da yetmiyor herkes çıkarına ne hizmet ederse ona dört elle sarılıyorÜzülmemek elde mi? Hayali ihracat bir Türk tarihi yazılıyor.
Malesef insanları bucu, şucu diye bölüyorlarpardon da siz kimsiniz,biz kimiz?
Yazık gelmiyor atık. Halbuki sitede en iyi anlaştığım üye idicikcik ötülünce aklıma weis geldi, nerde o görünmüyor.
umarım weisten bahsetmekten bir beis olmaz
Sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsünben de işid saflarında cihada gitti sandımdı
ayyyy espri anlayışına hayran oldumbenim gibi düşünmediğin için değil, gerçekler ortada olduğu için. ilk cumhurbaşkanı bu ülkenin kurucu lideri. o olmayaydı senin gönlünün cumhurbaşkanı portakalda vitamin olarak kalırdı.
Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı.
aynen katılıyorum ..benim gibi düşünmediğin için değil, gerçekler ortada olduğu için. ilk cumhurbaşkanı bu ülkenin kurucu lideri. o olmayaydı senin gönlünün cumhurbaşkanı portakalda vitamin olarak kalırdı.
Bacım şimdi sana cevap verirdim ama anlamayacağından kendimi hiiiiç boşa yormiyim. (nasıl?? senin dilinden yazabilmişmiyim??)Walla begenin begenmeyin cok ta umrumuzdaa degil Erdogan Cumhurbaskani oldu ya bizim icin aydinlik Turkiye icin onemlii olan o.siz kendinizi gezi agaclarina mi asarsiniz sodalari mi cekerseniz kafaya o sizin probleminz
Bir önceki mesajımın aynısı şekerim. Kendimi yormaya değmez.Neyini begenmedin acep Emine hanimin.sen mi olcaktin FIRST LADY
Sen bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ü cumhurbaşkanı saymıyorsun öyle mi ? Asıl sen Gerçeklerle yüzleşsen iyi olursenin gibi düşünmediğim için mi kalbim fesat?pardon siz kimsiniz kalp doktoru mu?
valla benim kalbimin 1. cumhurbaşkanı ve hepimizin 12.cumhurbaşkanı kabullenseniz iyi olur.....sindirmesi zor olacak sanırım ama gerçeklerden kaçamazsın yüzleş... öle sağa sola saldırmayla olcek iş değil