SKY Türk Erdoğan'ı 1. Cumhurbaşkanı ilan etti!

Bu kadar saçmalığa rağmen hala nankörlük ediliyor ya hala bugünlere nasıl geldiğimiz unutuluyor ya ben artık diyecek bir şey bulamıyorum..

Bir hadisi şerif var "Milletler hakedildikleri üzere yönetilirler" diye, bu insanlara savaş da hak, toprağının elden gitmesi de hak da AllAH'IM BEN YAŞ TARAFTAYIM BENİ MUAF TUT NOLUR:KK12:

Bu kadar saçmalığa rağmen hala nankörlük ediliyor ya hala bugünlere nasıl geldiğimiz unutuluyor ya ben artık diyecek bir şey bulamıyorum..

Bir hadisi şerif var "Milletler hakedildikleri üzere yönetilirler" diye, bu insanlara savaş da hak, toprağının elden gitmesi de hak da AllAH'IM BEN YAŞ TARAFTAYIM BENİ MUAF TUT NOLUR:KK12:
''Bugünlere nasıl geldiğimizi unutuyorlar'' demişiniz. Bugünlere bizi RTE mi getirdi. Utanmasalar İstanbul'u da o fethetti diyecekler

senin gibi düşünmediğim için mi kalbim fesat?pardon siz kimsiniz kalp doktoru mu?
valla benim kalbimin 1. cumhurbaşkanı ve hepimizin 12.cumhurbaşkanı kabullenseniz iyi olur.....sindirmesi zor olacak sanırım ama gerçeklerden kaçamazsın yüzleş... öle sağa sola saldırmayla olcek iş değil:KK67:

benim gibi düşünmediğin için değil, gerçekler ortada olduğu için. ilk cumhurbaşkanı bu ülkenin kurucu lideri. o olmayaydı senin gönlünün cumhurbaşkanı portakalda vitamin olarak kalırdı.

Üzülmemek elde mi? Hayali ihracat bir Türk tarihi yazılıyor.
Yazmışlar bir senaryo oynayıp duruyorlar ben inananlara inanamıyorum azıcık oku azıcık kafanı çalıştır ne olup bittiğini anlaman için yeterli zaten ama ben artık anladım ki okumak anlamak da yetmiyor herkes çıkarına ne hizmet ederse ona dört elle sarılıyor

benim gibi düşünmediğin için değil, gerçekler ortada olduğu için. ilk cumhurbaşkanı bu ülkenin kurucu lideri. o olmayaydı senin gönlünün cumhurbaşkanı portakalda vitamin olarak kalırdı.
ayyyy espri anlayışına hayran oldum:KK54:

Walla begenin begenmeyin cok ta umrumuzdaa degil Erdogan Cumhurbaskani oldu ya bizim icin aydinlik Turkiye icin onemlii olan o.siz kendinizi gezi agaclarina mi asarsiniz sodalari mi cekerseniz kafaya o sizin probleminz:KK14:
Bacım şimdi sana cevap verirdim ama anlamayacağından kendimi hiiiiç boşa yormiyim. (nasıl?? senin dilinden yazabilmişmiyim??)

senin gibi düşünmediğim için mi kalbim fesat?pardon siz kimsiniz kalp doktoru mu?
valla benim kalbimin 1. cumhurbaşkanı ve hepimizin 12.cumhurbaşkanı kabullenseniz iyi olur.....sindirmesi zor olacak sanırım ama gerçeklerden kaçamazsın yüzleş... öle sağa sola saldırmayla olcek iş değil:KK67:
Sen bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ü cumhurbaşkanı saymıyorsun öyle mi ? Asıl sen Gerçeklerle yüzleşsen iyi olur

Back