- Konu Sahibi gulay_gulay
Uyardım değil mi?
Bir topikte 3 üye...
Devam edecek varsa bende tam formumdayım, itinayla banlanırım![]()
sen gelince kimse kalmıyor hacı,
arkadan dolanıp sobelemek lazım
![KK62 :KK62: :KK62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyardım değil mi?
Bir topikte 3 üye...
Devam edecek varsa bende tam formumdayım, itinayla banlanırım![]()
Sitenin asayişi malesef böyle sağlanıyorsen gelince kimse kalmıyor hacı,
arkadan dolanıp sobelemek lazım![]()
Sitenin asayişi malesef böyle sağlanıyor
Mune hanım çok yoruluyo. At devriyelerinio zaman bu gece ben nöbetçi kalayım, düdüğümü öttüre öttüre dolanırım![]()
zenginleri anliyorumda fakirlere neoluyor acaba , fanatiklerin aylik gelirini merak ediyorum gercekten,
Takim tutar gibi siyaset yapan bir grup varken seçimden çok derbi havasinda bir psikoloji oluyor insanlarda bu nedenle güzel parmaklarımizi yormayalim
ve ayrıca basın diye bir mecra kalmadi türkiyede ciddiye almayiniz
Zaten takım tutulur gibi tutuluyor :) taraftarlar da pek farklı değil birbirlerine giriyorlar, takımları başarısız olsada olağan üstü bir şekilde koruyorlarKeşke takım tutar gibi siyaset yapılsa. Takım tutanlar takımlarının başarı ve başarısızlıklarını kabul ederler. Ayrıca tuttukları takımı dini inanç gibi benimsemezler.
Malesef Türkiye'de gazete basın; kökünden kesilmiş dile benziyor.
Yanı bu durumda bırbırılerıne gırmelerını dogal buluyorsunuz dımı .Zaten takım tutulur gibi tutuluyor :) taraftarlar da pek farklı değil birbirlerine giriyorlar, takımları başarısız olsada olağan üstü bir şekilde koruyorlar
Sen beni yanlış anlamışsın canım, ben taraf olduğum için değil. Tavır hoş olmadığı için cevap yazmıştım sana, hala değişen birşey olmamış :)Yanı bu durumda bırbırılerıne gırmelerını dogal buluyorsunuz dımı .
pesttttttttttttttttttttt dogrusu tayyitle mutluluklar
inkstrap, post: 36729222, member: 548251"]Sen beni yanlış anlamışsın canım, ben taraf olduğum için değil. Tavır hoş olmadığı için cevap yazmıştım sana, hala değişen birşey olmamış :)
inkstrap, post: 36729222, member: 548251"]Sen beni yanlış anlamışsın canım, ben taraf olduğum için değil. Tavır hoş olmadığı için cevap yazmıştım sana, hala değişen birşey olmamış :)
haaa herkes fıkır ve dusuncelerını yazmakta özgür
SIZ BURDA FIKIRLERINIZI NASIL YAZIYORSUNIZ BENDE YAZABILIRIM ..
yanı herkeste erdoganı sevmk zorunda degıl kı grupundN baska kımse sevmıyor
haaa herkes fıkır ve dusuncelerını yazmakta özgür
SIZ BURDA FIKIRLERINIZI NASIL YAZIYORSUNIZ BENDE YAZABILIRIM ..
yanı herkeste erdoganı sevmk zorunda degıl kı grupundN baska kımse sevmıyor
BDV bölümüne konu açarak mı yapıyorlardı. Gerçekten terbiyesizlik yapmışlar görsem sesim çıkardı.[/QUOTE]çapulcular,ananıda al git diye halkına hitap etmek kışkırtıcı değil herhalde...akp ciler bizi boy boy tayyip posterleri ile kışkırtmaya çalışırken kimse ses çıkarmıyordu
BDV bölümüne konu açarak mı yapıyorlardı. Gerçekten terbiyesizlik yapmışlar görsem sesim çıkardı.[/QUOTE]çapulcular,ananıda al git diye halkına hitap etmek kışkırtıcı değil herhalde...akp ciler bizi boy boy tayyip posterleri ile kışkırtmaya çalışırken kimse ses çıkarmıyordu