- 29 Temmuz 2016
- 263
- 212
- 18
- 30
- Konu Sahibi AvukatAnne
-
Bize de yorum yapar misiniz :)
Bi önceki sayfada bende paylaşmıştım benim için de yorum yapar mısınızzBacak arasi gozukmuyo sanirim :) gobek bagini gordum sadece :)
Bi önceki sayfada bende paylaşmıştım benim için de yorum yapar mısınızz
Tamam canim ona da bi sorayim o zaman :) tesekkur ederimmCanim ben anlamiyorum ki. Yalniz masAllah cok tatli cikmis usgde bebisin :) slvester var o yorumluyo genelde istersen bi ona sor.
canım ben bu msjı okumadan sana bebişin kız gibi demişim. meğer cinsiyet belliymiş kusura bakma. sağlıkla gelir inşallah
AvukatAnne
Canim gene rahatsiz ediyorum 12 haftalik resmimizde tam net degil ama erkege benzetiyorum demistin.
13.4 gunluken dr kemik yapisi erkege benziyo dedi 2 hafta sonra gel dedi tekrar.
Yeni resmi yukluyorum musait oldugunda yorumlarmisinEki Görüntüle 1851597
Kendiminkini anlayamadim ama sizinki bariz erkek gibi duruyor ogrenince yazin dogru mu tahmin ettim :)Merhaba bize de bi bakar misiniz lutfen :)
Degisik bir teoriymis
henuz bellı degıl ama gecen hafta ıkılı testte doktor kıza benzıyor demıstı :) bılmıyorum degısır mı bu cuma sonuclar ıcın gıttıgımde yıne soyler muhtemelen yazarım :)Kendiminkini anlayamadim ama sizinki bariz erkek gibi duruyor ogrenince yazin dogru mu tahmin ettim :)
Kız ..AvukatAnne bize de yorum yapabilir misiniz biraz buyuguz ama gostermedi 15+2 burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?