- 20 Ocak 2017
- 121
- 65
- 18
- Konu Sahibi AvukatAnne
H
happybaby12
rica etsem benimkini de yorumlarmısın.11 haftalık.Başka yorum yapabilecek varsa yazabilir :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bence.H happybaby12 rica etsem benimkini de yorumlarmısın.11 haftalık.Başka yorum yapabilecek varsa yazabilir :)
Tahmin için teşekkürler.Bakıyorum bakıyorum hiç anlamıyorum.Kafa yapısından anlamıyorum Zaten,nubta paralel mi değilmi onuda çözemedim.Hayırlısı artıkKız bence.
şimdi oldu bakar mısın canım??Canım yüklenmemiş hiçbiri. Bak yazdığın yerin altında dosya yükle diyor oradan yükliceksin.
Aa evet bence de kızı andırıyor :)şimdi oldu bakar mısın canım??
Ben Yeni yeni merak sardım baktığım resimlerden yola çıkarak kız gibi geldi.Yanılma ihtimalim var gönlünüzde ne varsa odur inşallah..Eki Görüntüle 1950024 bende tahmin alabilirmiyim
Teşekkürler kız gibi diyen 3.kisisiniz doktorumda kıza benziyor dedi :) nasip kısmet cinsiyet tercihim hiç olmadı olamazda doktor kıza benziyor deyince merakla sorma gereği duydum sağlıkla doğsun yeter tekrar teşekkür ederim :))Ben Yeni yeni merak sardım baktığım resimlerden yola çıkarak kız gibi geldi.Yanılma ihtimalim var gönlünüzde ne varsa odur inşallah..
bana da bakabilir misiniz? :)Ben Yeni yeni merak sardım baktığım resimlerden yola çıkarak kız gibi geldi.Yanılma ihtimalim var gönlünüzde ne varsa odur inşallah..
Kız gibi geldi bana.bana da bakabilir misiniz? :)
cok cok tesekkur ederim :) evet kiz demis yine bir arkadas insan nasil heyecanlaniyor. umarim herkes saglikla kavusur yavrusuna :) tekrar tesekkur ederim :)Kız gibi geldi bana.
Kaç haftalık çok küçük durmuyor. Zaten saklayınca genelde kız çıkıyor.Kızım 20 haftaya kadar saklamıştı kendini.Gönlünüze göre olsun hayırlısıyla.cok cok tesekkur ederim :) evet kiz demis yine bir arkadas insan nasil heyecanlaniyor. umarim herkes saglikla kavusur yavrusuna :) tekrar tesekkur ederim :)