- 21 Mart 2014
- 1.824
- 1.949
- 333
- 28
- Konu Sahibi AvukatAnne
14. Sayfada resim var@SLVESTER Sirttan çekilmiş fotoğrafı 12+2 gözüktü
![AvukatAnne](/data/avatars/s/733/733097.jpg?1454102589)
![pikolata78](/data/avatars/s/167/167118.jpg?1530439745)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14. Sayfada resim var@SLVESTER Sirttan çekilmiş fotoğrafı 12+2 gözüktü
İyi de canım burada dediğin gibi sırt fotosu var ne kafatası ne elmacık kemikleri ne de çenesi nasıl yorum yapalım :)@SLVESTER Sirttan çekilmiş fotoğrafı 12+2 gözüktü
Erkek gibi duruyorKızlar bu teoriyi ilk kez duyuyorum benim bebis içinde tahminde bulunurmusunuz :)
Nub teorisinde de erkek diyenler oldu kız diyen hiç olmadı. Ama benim bebis kendini gostermedigi icin doktor kız olabilir dedi :) cevabınız için teşekkürlerErkek gibi duruyor
Bende slvester yaptı diye sormustum belli oluyor demekki diyeİyi de canım burada dediğin gibi sırt fotosu var ne kafatası ne elmacık kemikleri ne de çenesi nasıl yorum yapalım :)
Ayyy Allah gönlüne göre versin canım evladın kızı erkeği olmaz ama çok istemek nedir iyi bilirim :)inşallah kızın olur buradan yaz belli oluncaBende slvester yaptı diye sormustum belli oluyor demekki diyeayın 7 son e randevu aldım 14+5 gibi olacak haftamiz geç randevu aldım netlessin diye özaman atarım genital nub teorisin dede belli olur herhalde
herkes oğlun olacak diyor yaa biriside gönlüm olsun diye belki kızın olur diyen yok
![]()
Kız gibi görünüyor :)Kızlar banada yorum yapar mısınız 13 haftalığız
Canım benimki bir önceki sayfada banada yorum yaparmısın lütfenKız gibi görünüyor :)
teşekkür ederim yorumun için canım :)Kız gibi görünüyor :)
Kızım olacakmış bende hiç bi teori tutmadı ama yinede cok tesekkur ederim :)Erkek gibi duruyor