- Konu Sahibi AvukatAnne
Vajinal mı karından mıBuyur canım Birinde 8 hafta birinde 6 haftalık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vajinal mı karından mıBuyur canım Birinde 8 hafta birinde 6 haftalık
Karından canımVajinal mı karından mı
Ramzi teorisine göre sağ da kız gibi ama ben görüntüyü erkeğe benzettim seni etiketliyorum o topige at bideKarından canım
Bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız?Ramzi teorisine göre sağ da kız gibi ama ben görüntüyü erkeğe benzettim seni etiketliyorum o topige at bide
Atarsan usg leri bi tahminim olurBana da cinsiyet tahmini yapar mısınız?
Atarsan usg leri bi tahminim olur
Atarsan usg leri bi tahminim olur
Erkek gibi geldi bana seni etiketliyorum o tipikte daha iyi bilenler var oraya atTeşekkür ederim. Burada 11+4
Tamam teşekkür ederimErkek gibi geldi bana seni etiketliyorum o tipikte daha iyi bilenler var oraya at
16 hafta doktorun söylemiş olmalı erkek diyorumBana da yorum yapar mısınız kızlar
Yok daha öğrenmedim. 2 li teste gittim en son belli değil dedi. Üçlü taramaya gideceğim bir haftaya artık söyler heralde. Teşekkür ederim yorumun için benim de gönlümden gecen sağlıklı olmasından sonra erkek16 hafta doktorun söylemiş olmalı erkek diyorum
Tam emin olmamakla birlikte kiz diyorum canim hayirlisi olsun13+1deki usg goruntum yorumlayabilir misiniz?
Kızı andırıyor