- Konu Sahibi AvukatAnne
Kız bence cnmMerhabaa bana da yorum yaparmısınız birde skull teorisine göre tahmin alalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bence cnmMerhabaa bana da yorum yaparmısınız birde skull teorisine göre tahmin alalım
Canım bugün üçlü tarama testi için ultrasona girdim veeee doktor erkek olduğunu söyledi teşekkür ederim yorumların icinTahminimce erkek canım
Canım bugün üçlü tarama testi için ultrasona girdim veeee doktor erkek olduğunu söyledi teşekkür ederim yorumların icin
Bence erkek Canım sonucu yaz bana
Çok sevindim canım hayırlı olsun dediğim gibi çıktı :) hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah.Canım bugün üçlü tarama testi için ultrasona girdim veeee doktor erkek olduğunu söyledi teşekkür ederim yorumların icin
Amin canım inşallahÇok sevindim canım hayırlı olsun dediğim gibi çıktı :) hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah.
Bana da yorum yapar mısın canımHareketlerini 16 dan sonra hissetmeye başlarsın canım. Bazen daha bile geç olabilir. Merak etme canim
Bence erkek Canım sonucu yaz bana
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahBenim erkek. Soylemisti atladas tahmini dogru cikti.
Erkek gibiMrb bana da bi yorum yapar mısınız