- 24 Mayıs 2019
- 8
- 2
- 16
- 35
- Konu Sahibi AvukatAnne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne güzel Allahım banada nasip etsin inşallahbenim bebeğim kızbugün öğrendik
3 bebeginiz erkekmiCanim dr yuzde 90 erkek dedi
Bunlara gore bana bir yorumda sen yaparmisinKızlar nedir bu skull teorisi? Kemik yapısına göre anlaşılıyormuş güya ama nasıl?? Bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim :)
12.04.2016
Dünden beri ben bayaa bi kafaya taktım bu teoriyi, bir sürü yerden araştırdım, üşenmedim ingilizce makaleler bile okudumAmaaaa sonunda anlamayı başardım. Tabiki kimse %100 doğru demiyor ancak antropologlar tarafından tanımlanan bayan ve erkek kafatası yapısını fetüse uyarlamışlar. Şimdi şöyle oluyor. Erkek kafatası: geniş, kare yapılı alın tarafı daha düz çene yapısı ise yuvarlak, bayanların kafatası ise daha narin ve boyun tarafından daha yuvarlak alın tarafı daha bombeli çene ise sivri. Kendiniz de bu bilgilere göre tahminde bulunabileceğiniz gibi 12 hafta ve üzeri ultrason resimlerinizi buradan paylaşırsanız yorum yapabilirim.
![]()
Pikolatam bana birdaha bakarmisin yeni usg baska topiklerde biri kiz dedi biri erkek hangisine inanacagimi bilemedim nub a gore soylediler sende skulla gore bakarmisn rica etsemUsg çok karanlık çıkmış canım. Pek anlayamadım kusura bakma
Çok özür diliyorum bugün dr kasık ağrısı sebebiyle kontrole gittim ve cinsiyetini de kedisi ısrarla bakalım deyince iyice emin olmak için baya uğraştı ve erkek olduğunu söyledi arkadaşları yanılttıysam kusura bakmayın.Ayy ne güzel Allahım banada nasip etsin inşallah
Hayırlısı canım benimkisi sadece tahmin sen iyice netleşince alışveriş yap kusura bakılacak bişey yokÇok özür diliyorum bugün dr kasık ağrısı sebebiyle kontrole gittim ve cinsiyetini de kedisi ısrarla bakalım deyince iyice emin olmak için baya uğraştı ve erkek olduğunu söyledi arkadaşları yanılttıysam kusura bakmayın.
Kaç haftalık bebişcanım senin tahminlerin çoğu zaman tutmuş bana da bakar mısınEki Görüntüle 2279235
12 haftalıkKaç haftalık bebiş
6. 7 haftalık görüntünü atsana bi Canım12 haftalık
Karından dimi ben ce senin bebiş kız Canım sağlıkla gelsin Allahım banada hayırlı sağlıklı bi kız evlat nasip etsin inşallah sonuçu yazarsın
6. 7 haftalık görüntünü de at Canım doktorun tahmin de bulunmadı mı
Erkek olduğunu tahmin ediyorum bide 6 7 haftalık görüntüsüne bakalım
Buyur canım Birinde 8 hafta birinde 6 haftalıkErkek olduğunu tahmin ediyorum bide 6 7 haftalık görüntüsüne bakalım