- 9 Temmuz 2015
- 254
- 274
- 53
- 43
- Konu Sahibi AvukatAnne
-
Hımm, bende 18.haftamda gidicem doktora ,organ taraması yaptırırsa cinsiyetinizde öğrenirim diyordum ama şimdi tereddüt ettim. Siz özele mi gidiyorsunuz? Bu arada sağlıcakla kavuşun inşallah bebişinizleBanamı dediniz acaba bana dediyseniz organ taramasını ayrıntılı ya gittim kalbinde bişiy gördüm dedi doktor yolladı hemen ama bişiy çıkmadı zaten cinsiyeti orası bana öyle dedi erkek gibi kordondan göremiyorım dedi ama süprizde yapabilir dedi nasıl ayrıntılı bende anlamıyorum
Organ taraması 20 haftayla 24 haftada oluyor ben 21 haftada tekrar gidicrm bir hafta var ben kalbinden sebep gitmiştim ama yüzde yüz öğrenemedik cinsiyeti büyük olasılık erkek dedi ama süprizde yapar dediHımm, bende 18.haftamda gidicem doktora ,organ taraması yaptırırsa cinsiyetinizde öğrenirim diyordum ama şimdi tereddüt ettim. Siz özele mi gidiyorsunuz? Bu arada sağlıcakla kavuşun inşallah bebişinizle
Ben kiza benzettim canim cinsiyeti ogrendinmi merak ettimBize tahmin yapabilecek var mi Dr goremiyor
%90 kiz diyorum
Bir de erkek dedi iki Dr göremedi. Babadan erkek gibi geliyor ama 20. Haftada netlesecek galibaBen kiza benzettim canim cinsiyeti ogrendinmi merak ettim
Cene yapisi uzunlamasina canim ordan anladimNasıl anladınız kesin bi cvp verdiniz acaba
Ne düşünüyorsun bilemiyorum ama bence bu bir beyefendi :) kafa yapısı daha çıkıntılı..Bize tahmin yapabilecek var mi Dr goremiyor
Bence kızzzzzBana da cevap verseniz kızlar
Cinsiyetimiz kesinleşti ztn cnm oğlum geliyor. Teşekkürler.Ne düşünüyorsun bilemiyorum ama bence bu bir beyefendi :) kafa yapısı daha çıkıntılı..
Sağlıkla gelsin inşallah canım..Cinsiyetimiz kesinleşti ztn cnm oğlum geliyor. Teşekkürler.
Merhaba 12. Hafta cinsiyet tahmininde bulunabilir misininRica ederim sağlıkla kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?