- Konu Sahibi AvukatAnne
Teşekkür ederim.Bence erkek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim.Bence erkek
Nub teorisine gorede erkekmerhaba kızlar benimkini de yorumlarsanız çok sevinirim:)
Sanki kız gibi .birazcik uzaktan çekin ultrason resmin gözüksünEki Görüntüle 2202275 Eki Görüntüle 2202274 bizede yorum yaparmısınız
Sanki kız gibi .birazcik uzaktan çekin ultrason resmin gözüksün
Kesede solda canım.kiz gibi
Vajinal ultrasonmu?
dr erkeğe benziyo tek çizgi var dedi ama bir sonraki kontrolde kesinleşir inşKesede solda canım.kiz gibi
İnşallah gönlünden geçen olur.adet tarihini doğum tarihinide yaz canım onada bakayimdr erkeğe benziyo tek çizgi var dedi ama bir sonraki kontrolde kesinleşir inş
Amin canım inşson adet tarihimi bilmiyorum çünkü adetim düzensiz oluyordu son aylarda :))İnşallah gönlünden geçen olur.adet tarihini doğum tarihinide yaz canım onada bakayim
Amin canım inş. Adetim düzensiz olduğu için son adet tarihimi bilmiyorum. Artık bidahaki kontrolü bekleyeceğim önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olması cinsiyet ikinci planda olsada merak ediliyorİnşallah gönlünden geçen olur.adet tarihini doğum tarihinide yaz canım onada bakayim
Allah kucağına almayı nasip etsinAmin canım inş. Adetim düzensiz olduğu için son adet tarihimi bilmiyorum. Artık bidahaki kontrolü bekleyeceğim önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olması cinsiyet ikinci planda olsada merak ediliyor
Amin canim ins sagolasinAllah kucağına almayı nasip etsin
Kızlar nedir bu skull teorisi? Kemik yapısına göre anlaşılıyormuş güya ama nasıl?? Bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim :)
12.04.2016
Dünden beri ben bayaa bi kafaya taktım bu teoriyi, bir sürü yerden araştırdım, üşenmedim ingilizce makaleler bile okudum Amaaaa sonunda anlamayı başardım. Tabiki kimse %100 doğru demiyor ancak antropologlar tarafından tanımlanan bayan ve erkek kafatası yapısını fetüse uyarlamışlar. Şimdi şöyle oluyor. Erkek kafatası: geniş, kare yapılı alın tarafı daha düz çene yapısı ise yuvarlak, bayanların kafatası ise daha narin ve boyun tarafından daha yuvarlak alın tarafı daha bombeli çene ise sivri. Kendiniz de bu bilgilere göre tahminde bulunabileceğiniz gibi 12 hafta ve üzeri ultrason resimlerinizi buradan paylaşırsanız yorum yapabilirim.
bizede bakarmisiniz
Yukledigim resme göre biraz rahminde bulunmaya çalışıyorum canım. Top gibi sevimli bir kafa olursa daha çok erkek bebek oluyor. Biraz daha önce yapılı alnı çıkık olmayan bir kafa ise kız bebek oluyor. Ne derece doğru bilmiyorum ama. Aşağıya foto yükledim canım