- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.077
- 133
- 34
- Konu Sahibi AvukatAnne
Kiz sanki doktorun yorum yapmadimi hicMerhaba 11.6 banada yorumda bulunurmusunz teşekkürler şimdiden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz sanki doktorun yorum yapmadimi hicMerhaba 11.6 banada yorumda bulunurmusunz teşekkürler şimdiden
Canım banada yorum yaparmisin 11+6Kiz sanki doktorun yorum yapmadimi hic
Kiz bebek sanki nubu paralel gibi ama rabbim bilir benimkinede burdaki herkes kiz demisti ama oglum olacak canimCanım banada yorum yaparmisin 11+6Eki Görüntüle 2103941
Rabbim hayırlısıni versin gülüm bir kızım var hakkımda en hayirlisini versin Rabbim doktor hiçbir tahminde bulunmadı 2 hafta sonra belli olur dedi merak işte kızımla bu cok farkli geçiyor kızımda sürekli limon yedim bunda tatlı ağzıma eksi birşey koyamiyorumKiz bebek sanki nubu paralel gibi ama rabbim bilir benimkinede burdaki herkes kiz demisti ama oglum olacak canim
Yok canm yapmadı hayrlısı olsunKiz sanki doktorun yorum yapmadimi hic
sağlıkla kucağına al canım nubu kafa yapısı falan nasıldı 11-12 de ultrason resminde?Oyy daha bayada varmis benimkide 11 de kiz 12 de erkek dedi neyse en iyisi 16 da karar verelim dedi erkek oldugu 16da kesinleşti hayirlisi olsun canim
Bu resimde 11+5bunda kiz demisti kafa yapisi nasil olunca kiz nasil olunca erkek oluo canimsağlıkla kucağına al canım nubu kafa yapısı falan nasıldı 11-12 de ultrason resminde?
kafa yapısı yuvarlak olunca erkek ama çeneye doğru sivri olursa kız diye duymuştum canım burdada bariz kız gibi :)Bu resimde 11+5bunda kiz demisti kafa yapisi nasil olunca kiz nasil olunca erkek oluo canim
Ewet canim bende oyle duymustum ama benim bebegim 28 hafta oldu 3 doktor erkek dedi bakalim:)kafa yapısı yuvarlak olunca erkek ama çeneye doğru sivri olursa kız diye duymuştum canım burdada bariz kız gibi :)
Ama ilk bebegimin yuvarlakti kafa yapisi o erkek bu farkli ama buda erkek dogru degil yanikafa yapısı yuvarlak olunca erkek ama çeneye doğru sivri olursa kız diye duymuştum canım burdada bariz kız gibi :)
canım banada bakarmısın :)kafa yapısı yuvarlak olunca erkek ama çeneye doğru sivri olursa kız diye duymuştum canım burdada bariz kız gibi :)
Senin sanki kız gibi canım.canım banada bakarmısın :)
Canım senin tüm belirtiler kızdı demi kız güzeli bir oğlan olacak herhalde :)Ama ilk bebegimin yuvarlakti kafa yapisi o erkek bu farkli ama buda erkek dogru degil yani
Teşekkür ederim canım :) görcez inşallah haftayaSenin sanki kız gibi canım.
Senin içine ne doğuyo?Teşekkür ederim canım :) görcez inşallah haftaya
Walla bende anlamadim belirtiler kiz ama oglun olacak dio doktor:)her seferinde cinsiyet soruom ama artik eminim yani ikna oldum saglikli hayirli olsunlar insCanım senin tüm belirtiler kızdı demi kız güzeli bir oğlan olacak herhalde :)
Ben hep rüyamda erkek bebek görüyorum :) ama bilmiyorum rabbim sağlıklı hayırlı bi bebiş nasip etsin sen hamilemisin canımSenin içine ne doğuyo?
Sen kiz icin biseyler yaptinmi beslenme diyet yumurtlama oncesi sık iliski falanCanım senin tüm belirtiler kızdı demi kız güzeli bir oğlan olacak herhalde :)