- 6 Mart 2018
- 75
- 69
- 3
- 38
- Konu Sahibi AvukatAnne
Bende yorum istiyorum hanımlar sizce nedir cinsiyeti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek bence nub cıkıntısı dık:)Banada yorum yaparmisinizEki Görüntüle 2125043
Yukarda iki resim var benim bebişin bi yorumda bana yaparmısınErkek bence nub cıkıntısı dık:)
Ben sızınkınıde erkege benzettım:)Yukarda iki resim var benim bebişin bi yorumda bana yaparmısın
İnşallahh bakalım sağlıkla gelsinde.Ben sızınkınıde erkege benzettım:)
Yorum için çok teşekkürler..İnşallahh bakalım sağlıkla gelsinde.
Bunu secemedım sızınkınde nubu bellıPeki buna yorum yaparmisiniz birde Eki Görüntüle 2125074
Teşekkür ederimBunu secemedım sızınkınde nubu bellı
Yorumlarsanız sevinirim teşekkürlerKızlar nedir bu skull teorisi? Kemik yapısına göre anlaşılıyormuş güya ama nasıl?? Bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim :)
12.04.2016
Dünden beri ben bayaa bi kafaya taktım bu teoriyi, bir sürü yerden araştırdım, üşenmedim ingilizce makaleler bile okudumAmaaaa sonunda anlamayı başardım. Tabiki kimse %100 doğru demiyor ancak antropologlar tarafından tanımlanan bayan ve erkek kafatası yapısını fetüse uyarlamışlar. Şimdi şöyle oluyor. Erkek kafatası: geniş, kare yapılı alın tarafı daha düz çene yapısı ise yuvarlak, bayanların kafatası ise daha narin ve boyun tarafından daha yuvarlak alın tarafı daha bombeli çene ise sivri. Kendiniz de bu bilgilere göre tahminde bulunabileceğiniz gibi 12 hafta ve üzeri ultrason resimlerinizi buradan paylaşırsanız yorum yapabilirim.
![]()
Bence erkekmerhaba kızlar benimkini de yorumlarsanız çok sevinirim:)