- 20 Nisan 2007
- 486
- 7
selam sakuracımm belkıde bu yazdıklarımı okudugunda keseyi görmüş olacaksın inşaallah şimdiden hayılır olsun bende doktora gittim doktor eşimi ürolojiye yönlerdırdı varikosel yönunden muayene olacak biz aynı tedavımızı görecegız yıne klomen pregly ıkı ay sonrasında rahım fılmı ve igneli aşılama nasip olursa ılerı hareketsızlık var ve yapısı bozuk dedi pekte yorum yapmadı acıkcası nede olsa branşına girmiyo neyse bakalım canım öpüyorum a.s.
Derramcıgım,
Henuz gitmedim doktora aksam saat 18:00'de gorecegim inşallah keseyi. İnsallah Allah hayırlsını verir.
Senin de doktora gitmene sevindim. Biraz olsun kafandaki soru işaretleri gidectir. Esinde varikosel olup olmadığı ortaya cıktıgında daha da rahatlayacaksın. Zaten yedirdigin keçi boynuzu pekmezi varikoseli biraz olsun iyileştirmiştir, eğer varsa ki umarım YOKTUR. Yapısal bozukluk hakkında doktorunla bir kez daha konusmanı tavsiye ederim. Yani bu bozuklukla aşılamanın efeftif bir yöntem olup olmadığını bir kez daha sor ve eğer ısrarcıysa, muhakkak bir bildiği vardır ve doktoruna sonun akadar guven canım benim.
Bir de branşına girmiyor da ne demek? jinekologunun bransına eşinin tahlil sonucları mı girmiyor demek istiyorsun? Eger oyleyse bir jinekolog en az ürolog kadar erkek infertilitesini degerlendirebilir, bu konuda doktoruna herşeyi danışmalısın.
Tekrar sevgiler