Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benım degerler nasıl oldu arttımı inşaallah bu mutlulugun hiç bi zaman bozulmaz benım o kötü günümde yanımda oldugun bana yardım ettigin için sana ne kadar tesekkur etsem az kım bılır bende gelırım arkandan bu annelık serüvenınde a.s.
Çook Tebrik ederim çok güzel bir haber verdin.İnşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin allah.
Hangi merkezde yaptırdığını merak ettim yazarmısın, birde sizdeki sorun neydi ?
canım benım ikizmi kesin ayyy ne güzel yaa inşaallah sıkı sıkı tutunurlar ve senı hiç bırakmazlar a.s. doktordan gelınce bu topıge yazarım neler dedıgını dua et ben senın için edıcem canım :teytey:
sevgili sakura,
son zamanlarda işler o kadar yoğun ki, bi yandan da mide problemlerim başladı baya zorluyo beni, aslında aktif olarak katılmak istesem de bu yüzden foruma pek giremiyorum, ama ara ara uğramaktan da kendimi alamıyorum..
sen de hayırlısıyla keseleri görecek ve kalp atışlarını da duyacaksın inşallah..
anlat bakalım cici anne, sen neler yapıyosun, bebişlerinle günlerin nası geçiyo ??