- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Benimde agrilarim cokCanım com geçmiş olsun, benim aşırı omırgalarım agrıyor, tanı nasıl kondu
Kızlar bende bu kadar ağrı olmuyor. 1 2 saat önce bisiklet sürdüğümden vücudum hafif derecede ağrıyor. Sizin kayma nerede benim tam bel sırt olan yerde kavşakta kayma varmış alt kısımda. Acaba kayma yeri de ağrı derecesini etkiliyor mu?Benimde agrilarim cok
Benimde belimden itibaren sola dogru kayikKızlar bende bu kadar ağrı olmuyor. 1 2 saat önce bisiklet sürdüğümden vücudum hafif derecede ağrıyor. Sizin kayma nerede benim tam bel sırt olan yerde kavşakta kayma varmış alt kısımda. Acaba kayma yeri de ağrı derecesini etkiliyor mu?
Sanırim benimki sağa doğru kaymıştı.Benimde belimden itibaren sola dogru kayik
Bu konuda çok haklısınız, yanlış yönlendirmeler de oluyor, en doğrusu direkt sağlık biriminden bilgi almak aslında. Fakat insanlar benzer şeyleri yaşayanların tecrübesinden yararlanmak, biraz da psikolojik destek görmek için platformlara yazmayı seviyor. Yine de eskiye kıyasla, mantıksız öneriler paylaşıldığında tepki göstermek daha yaygınlaştı, insanlar daha bilinçli, en azından bu iç rahatlatıcı.Uzman olarak cevap vermeniz iyi oldu mesajıma kaba olduğum yazılmış ama sağlıkla ilgili yanlış bilgiler almak da var yazılanlardan
Benim 20 derece skolyozum var daha yeni ama sirtim cok agriyor ve sag omzum yuksek yani omurgam sola kayik ameliyat yapilmiyor korse istemiyorum ne onerirsiniz
Havuz?Ankara ve yüzmek...?:)
Havuz yokki doğru düzgün is cikisi cogu kapali ve Ankara'da ulasin malum seviyelerdeHavuz?
Evde yapabileceği bazı hareketler. Suya batıp çıkma hareketi gibi ya da çaprazlama kol ve bacağı hareket ettirme gibi. Verdiği kağıtta hareketi ayrıntılı olarak anlatıyordu.Nasıl egzersizler ? Yüzme pilates mi?
dalga geçiyorsunuz ama egzersiz dediğiniz aletli pilates
reformer denilen antreman...
ama tabi ki doktorunuza sormalısınız.
Yok neden yanlış anlayayım :) evet kilom var ama biraz değil baya var :) tiroit alındıktan sonra hızla kilo aldım ve veremiyorum aksi gibi eşim de diyet spor izin vermiyor, sağlığım için zayıflamam gerektiğine ikna edemiyorum eski zihniyet ne kadar etli o kadar sağlıklı...Yanlış anlama ama belin niye o kadar ağrıyor. 10 derece baya düşük. Kilon mu var yoksa biraz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?