- 2 Aralık 2014
- 4.215
- 9.599
- 108
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
cok kabasinizBuradaki herkes skolyozdan anlayan sağlıkçı mı ne bilsin
Yok kuzun parasindan degil zamansizlik iste ne bileyim üşengeçlikSanırim bakalım 1 doktora daha gidiceğim sonra bakacağım duruma. Aletli pilates pahalı geliyorsa yüzme de olabilir aslında.
Benim 20 derece skolyozum var daha yeni ama sirtim cok agriyor ve sag omzum yuksek yani omurgam sola kayik ameliyat yapilmiyor korse istemiyorum ne onerirsiniz
Ben varım dostum.Buradaki herkes skolyozdan anlayan sağlıkçı mı ne bilsin
Nasıl egzersizler ? Yüzme pilates mi?Benim iki kardeşimde de vardı. Egzersizler acayip işe yarıyor. Birisi çok düzenli yaptı ve doktor tamamen düzelmiş dedi. Diğeri pek uğraşmadı hala ağrısını çekiyor.
Skolyoz tanısı nasıl kondu benim bir omuzum yüksek solum sagdan yuksek yaniBenim 20 derece skolyozum var daha yeni ama sirtim cok agriyor ve sag omzum yuksek yani omurgam sola kayik ameliyat yapilmiyor korse istemiyorum ne onerirsiniz
Fizyoterapist misiniz meslektaşız o zamanBen varım dostum.
Hayır, doktorum.Fizyoterapist misiniz meslektaşız o zaman
Doğuştan mı var bu hastalıkAmeliyat istemem degil hastaligin ne oldugunu bilin 40 derece asagisini ameliyat etmiyor :)
Uzman olarak cevap vermeniz iyi oldu mesajıma kaba olduğum yazılmış ama sağlıkla ilgili yanlış bilgiler almak da var yazılanlardanHayır, doktorum.
Benim 20 derece skolyozum var daha yeni ama sirtim cok agriyor ve sag omzum yuksek yani omurgam sola kayik ameliyat yapilmiyor korse istemiyorum ne onerirsiniz
Benim de sag yuksekSkolyoz tanısı nasıl kondu benim bir omuzum yüksek solum sagdan yuksek yani
Dahiliye mi teşhis koyuyor yüzme iyi geliyormuş havuza filan yazılsanızBenim de sag yuksek
K. Bakmada buradaki herkes avukat doktor felan değil zaten sadece herkes tecrübeleriyle bilgi vermek istiyorBuradaki herkes skolyozdan anlayan sağlıkçı mı ne bilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?