- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
Benim 20 derece skolyozum var daha yeni ama sirtim cok agriyor ve sag omzum yuksek yani omurgam sola kayik ameliyat yapilmiyor korse istemiyorum ne onerirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Derken korse istemiyorum cunku canimi yakiyorO hastalığı çok bilmiyorum da onu istemiyorum bunu istemiyorum, peki ne istiyorsunuz? Doktorunuza sorun ne yapabileceğinizi, fiziksel bir hastalık sonuçta biz ne desek yanlış olur.
Buradaki herkes skolyozdan anlayan sağlıkçı mı ne bilsin
NedenMuska yazdır canım
İyi de bunları doktorunuzla konuşmalısınız. Başım ağrıyor ne yapayım ya da dişim ağrıyor ne ilacı içeyim mevzusu değil bu. Fiziksel bir rahatsızlık. En iyisi kendi doktoruna sorman.Derken korse istemiyorum cunku canimi yakiyor
Onu alicam a101 den tesekkur ederim :)aletli pilates
Tesekkurlerİyi de bunları doktorunuzla konuşmalısınız. Başım ağrıyor ne yapayım ya da dişim ağrıyor ne ilacı içeyim mevzusu değil bu. Fiziksel bir rahatsızlık. En iyisi kendi doktoruna sorman.
Doktor derecesi kucuk oldugu icin ameliyat etmiyor egzersiz verdiBaşkasından duyduğun şeyleri yapma sakın. En iyisini doktor bilir
Doktor derecesi kucuk oldugu icin ameliyat etmiyor egzersiz verdi
Aletli pilates dedigimiz sey icinde lastik top ve adini hatirlayamadim bir alet daha vardi ondan degil midalga geçiyorsunuz ama egzersiz dediğiniz aletli pilates
reformer denilen antreman...
ama tabi ki doktorunuza sormalısınız.
Ameliyat istemem korse istemem e başka ne diyelim. Canın sıkıldıkça oturup düşünüp düşünüp konu açıyorsun. En son cinnet geçirirken bırakmıştık seni biz .
Ameliyat istemem degil hastaligin ne oldugunu bilin 40 derece asagisini ameliyat etmiyor :)Ameliyat istemem korse istemem e başka ne diyelim. Canın sıkıldıkça oturup düşünüp düşünüp konu açıyorsun. En son cinnet geçirirken bırakmıştık seni biz .
Yasadigim ilde fizik tedavi yok ki bu hastalik cok zor ya once aletli pilates denerim agrilarim gecmezse el mecbur fizikBelki fizik tedavi iyi gelir doktorunuza sorun bence geçmiş olsun