- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
Bişey demiyorlar başka bişeyi bahane edip akabinde ayrılıyorlar.ben baştan söylüyorum sonradan neden söylemedin demesinler diye ama hata yapıyorum. Aslında gerçekten günlük hayatmı etkileyen bir mesele değil sadece mesleğim ağır bir meslek. O nedenle açıklama gereği duyuyorum.Skolyoz ameliyatının nesini sorun ediyorlar? Ne diyorlar mesela?
Ortopedi ameliyatları alanında bir işim var merak ettim şahsen ne dediklerini..
Normal hayatımı etkilemiyor ,sadece ağır kaldırmamam lazım mesleğim bunun üzerine kurulu nasıl söylemeyeyim ki.evleneceğim insana da zerre kadar zararı olacak mesele değil.ve tabiki yanlış meslek seçtiğim için üzülüyorum.karşımdaki insanın bu şekilde davranması bana kendimi kötü hissettiriyorBence önce siz kendiniz, bu yuzden kendinizi eksik ve yetersiz görüyor gibisiniz." Senin için bir sıkıntı olur mu ? " Diye sormaniz bile hata.
Rahatsızlık hakkında çok bir bilgim yok.Normal hayatınızı nasıl etkiliyor ? Evleneceğiniz kişi ile ilgili ne gibi olumsuzluklar yaratabilir ?
Çook şükür sırt ağrım dışında sağlığım yerinde.allah o kıza da yardım etsin.mülk Allahın o dilediği gibi tasarruf eder.de neden böyle bir karşılaştırma yapma gereği duydunuzSizi siz olduğunuz için sevecek, insanların fiziksel değişimlerinin daimi olduğunu ve aslolanın duygular ve anlaşmak, aynı dili konuşmak olduğunu bilen bir insan muhakkak çıkacaktır. Bunları bir sınav olarak görün, ama kendinizi eksik hissetmeyin. İnsanların başlarına neler gelecek, bilemezsiniz.
Misal geçen seneydi sanırım instagramda dolaşırken tesadüfen bir kızın profile denk geldim, kız o kadar güzeldi ki... İçimden ''maşAllah bebek gibi kız'' dedim. Ara ara fotoğraflarında yalnızlıktan, terkedilmekten dem vurmuş. Şaşırmıştım hatta. Biraz daha indiğimde gördüm ki kızın iki bacağı o sene geçirdiği bir kaza yüzünden dizden itibaren kesilmiş, protez bacakları var. Sizin durum da bunun gibi biraz, insanların büyük ve dolu yanlarını görmek yerine eksiklerini göze almak hoşların gidiyor sanırım. Bu sizin eksiğiniz değil, onların yoksunluğu...
Bu kişinin annesi zaten kanserden vefat etmiş babası kısa bir süre sonra başkası ile evlenmiş.kendisi de sigara içiyor asıl geleceği sıkıntıda olan kendisi yaşlanınca ne olacağı belli değil!ama ben bunun lafını bile etmemiştim ona ://Cahilin önde gideni deseydiniz keske ona sizin icin daha hayirlisi buymus. Böyle insanlar "hastalik bana hic ugramaz" düsüncesiyle kendilerine avuturlar ve empati yapamazlar. Demek ki kendisi hastalanan esi birakir giden tiplerden. Onlari da gördük yani. Arkadasimin dayisi kanser olan esinin verfatini beklemeden yeni es arayisini girdi. Arkadasim o günden bu güne konusmuyor onunla
Kendime güvenim tam sadece iletişim de hata oldu ve karşı taraf bunu idrak edemedi.olsun gerçek yüzünü görmüş oldum.Bence önce siz kendiniz, bu yuzden kendinizi eksik ve yetersiz görüyor gibisiniz." Senin için bir sıkıntı olur mu ? " Diye sormaniz bile hata.
Rahatsızlık hakkında çok bir bilgim yok.Normal hayatınızı nasıl etkiliyor ? Evleneceğiniz kişi ile ilgili ne gibi olumsuzluklar yaratabilir ?
Çook şükür sırt ağrım dışında sağlığım yerinde.allah o kıza da yardım etsin.mülk Allahın o dilediği gibi tasarruf eder.de neden böyle bir karşılaştırma yapma gereği duydunuz
Haklısınız değmez ..onların da kusurları çoktu halbuki ama ben hiç bu noktalardan vurmadım.keşke yapsaymışım.Demek istediğim şeyi anlamadiginiz belli.
Mevzu karşılaştırma değil, ne kadar güzel, ne kadar naif ve merhamet dolu iyi insan olursan ol, seni kendilerince eksik buldukları yanlarıyla yargılamayı severler, o insanlar senin kıstasın ya da üzülme sebebin olma sin demek istedim. Iyi birşeydi, ama neyse
evli değilsin daha neden doğum kısmına takıldın ki? şart mı ayrıca normal doğum. sağlık problemi varsa, engel oluyorsa sezeryanla doğum yaparsın.
Insanlar dogum sekli konusuna gereksiz anlam yukluyor bence. Normal dogumu ozendirecegiz diye sezaryen sanki dunyanin sonuymus gibi gosteriliyor.